• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İçel 23 °C

Abdullah Özdemir, TOBB Ticaret Borsaları Konsey Başkanlığı'na seçildi

Abdullah Özdemir, TOBB Ticaret Borsaları Konsey Başkanlığı'na seçildi
Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret Borsaları Konsey Başkanlığı'na seçildi. 27 yıl sonra bir Mersinli bu göreve geldi.

Haber Merkezi - Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, TOBB Ticaret Borsaları Konsey Başkanlığı görevine seçildi. 27 yıl aradan sonra bir Mersinli, TOBB’da Konsey Başkanlığı görevine seçilmiş oldu.

TOBB Ticaret Borsaları Konsey Başkanlığı'na seçilmesinden sonra bir açıklama yapan Abdullah Özdemir, “Türkiye’de halen 113 ticaret borsası var.  Bu borsalarımıza on binlerce tüccar ve sanayicimiz üyedir. Böylesine geniş bir camiayı temsil etme görevinin tarafıma verilmesi şahsım, Mersin Ticaret Borsası ve ilimiz için bir gurur vesilesi olmuştur. Ancak, bu görevin aynı oranda bir sorumluluk getirdiği de açıktır.

Görev dönemimde, ticaret borsacılığı sisteminin geliştirilmesi, üyelerimizin talep ve beklentilerine cevap verebilecek bir yapıya kavuşturulması ve üyelerimizin iştigal ettikleri tarım-gıda sektörü ile ilgili sorunların çözümü için daha önceden tasarladığımız projeleri hayata geçirmeye çalışacağız. “dedi.

Ticaret Borsaları Konsey Başkanlığına seçilmesinin hem Mersin’i hem de Mersin Ticaret Borsası’nı iyi bir şekilde temsil etmek için güzel bir imkan ve kazanım olduğunu  vurgulayan Özdemir, "Öncelikle uzun zamandır odalar camiasında Mersin Ticaret Borsası Başkanı olarak çalışıyoruz. Dolayısıyla hem Mersin Ticaret Borsası’nı daha iyi temsil etmek hem de Mersin’i daha iyi bir şekilde temsil etmek için güzel bir imkan.

Bundan sonra sektörümüzle ilgili, tarımla ilgili, gıda ile ilgili olan problemleri yansıtmak ve çözüm önerileri getirmek için daha fazla sesimizi duyurma imkanı bulacağız. Bu da bizim için bir avantaj.  Yıllardır tarım ve gıda sektöründe olduğum için hem sorunları hem de çözüm önerilerini biliyoruz. Bunları dilimizin döndüğünce bunları gerekli mercilere kurulumuz vasıtasıyla hem kamuoyu ile paylaşacağız,  hem de yetkililere anlatacağız.

Dolayısıyla hem Mersin’imiz için hem de Mersin Ticaret Borsası için iyi bir kazanım olduğu düşüncesindeyim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Mersin Siyaset

Bu haber toplam 1721 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862