• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İçel 19 °C

Alfa'da sunroof hediye

Alfa'da sunroof hediye
Haziran ayında otomobil alımını Alfa Romeo Giulietta'dan yana kullanacak olan otomobil severlere, stoklarla sınırlı olmak üzere, sunroof opsiyonu hediye olarak veriliyor.

Haber Merkezi - Bu ay 3 eşit taksitli ve 3 yıllık vadeli özel bir kredi uygulaması geliştiren Alfa Romeo, yıllık 25 bin 500 bin TL’lik taksitlerle Alfa Romeo Giulietta sahibi olma imkânı sağlıyor.

Tofaş çatısı altında temsil edilmekte olan Alfa Romeo, Haziran ayında otomobil alımını Alfa Romeo Giulietta olarak tercih eden müşterilerine sunroof (açılır tavan) opsiyonunu hediye ediyor. Sunroof opsiyonu olmayan araçlarda da nakit alımlarda 5 bin 75 TL’ye varan indirim ile farklı bir satın alma kolaylığı sunan Alfa Romeo, kredili alımlar konusunda da otomobil severlere özel kolaylıklar sunmasıyla dikkat çekiyor. 3 eşit taksitli ve 3 yıllık vadeli özel bir kredi uygulaması geliştiren Alfa Romeo, yıllık 25 bin 500 bin TL’lik taksitlerle Alfa Romeo Giulietta sahibi olma imkânı sağlıyor.

Alfa Romeo Giulietta’da 1.4 litrelik 120 ve 170 HP’lik benzinli motor seçeneklerinin yanı sıra 1.6 litre 105 HP’lik turbo dizel motor seçeneğine yer veriliyor. Alfa Romeo Giulietta’nın en güçlü motor seçeneğini ise 1.8 litre 235 HP’lik benzinli motor versiyonu oluşturuyor. 170 HP’lik 1.4 litrelik Multiair motor seçeneğinde sunulan çift kavramalı modern TCT otomatik şanzıman ise isteğe bağlı olarak tercih edilebiliyor.

Alfa Romeo’nun 6 ileri vitesli yeni otomatik şanzımanı, geleneksel otomatik şanzımanlara göre daha yüksek bir sürüş konforu ve sportiflik sunarken, daha yüksek vites değiştirme hızı ve vites değiştirme sırasında sıfıra yakın güç kaybı özelliğiyle başarısını kanıtlıyor.

Bu haber toplam 1428 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862