• BIST 11116.99
  • Altın 6593.04
  • Dolar 49.6092
  • Euro 55.5788
  • İçel 27 °C

ANAMUR'DA ÜRETEN KADINLARIN SESİ OLDULAR

ANAMUR'DA ÜRETEN KADINLARIN SESİ OLDULAR
Kent Konseyi çifti kadınlar gününü kutladı

???? ANAMUR KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ, ÇİFTÇİ KADINLARIN YANINDA!

???? Üreten Kadınlarımızın Sesine Kulak Verdik, Sorunlarını Dinledik!

Anamur Kent Konseyi ve Kadın Meclisi üyeleri, Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla Anamur Pazaryeri'nde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Toprağa emek veren, üreten, alın teriyle aile ve ülke ekonomisine katkı sağlayan çiftçi kadınlarımızla bir araya gelen Kent Konseyi ve Kadın Meclisi üyeleri, kadınlarımızın gününü kutlayarak kendilerine karanfil ve şapka hediye etti.

???? KADINLARIMIZIN SORUNLARINI YERİNDE DİNLEDİK

Ziyaret yalnızca bir kutlama etkinliğiyle sınırlı kalmadı. Kadın çiftçilerimizin köylerinde, bahçelerinde, üretim süreçlerinde ve pazar yerlerinde karşılaştıkları sorunlar, talepler ve çözüm önerileri tek tek dinlenerek titizlikle not alındı.

Kadınlarımız, özellikle üretimden pazarlamaya kadar yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek yetkililerden çözüm beklediklerini ifade ettiler.

???? SORUNLAR RAPORLANARAK İLGİLİ MAKAMLARA İLETİLECEK

Saha çalışmasında elde edilen bilgiler, Anamur Kent Konseyi tarafından yürütülen diğer anket çalışmalarının sonuçlarıyla birleştirilerek önümüzdeki birkaç gün içerisinde değerlendirilecek. Hazırlanacak rapor, kamuoyuyla ve ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşılacak.

Amacımız yalnızca sorunları tespit etmek değil, çözüm yollarının oluşturulmasına katkı sağlamak ve taleplerin takipçisi olmak.

???? KALAYCI: “KADINLARIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Anamur Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Suzan KALAYCI, kadınların toplumsal yaşamda ve üretimde üstlendikleri önemli role dikkat çekerek, önümüzdeki süreçte Kent Konseyi Başkanı Bünyamin KOZAK başkanlığında daha fazla ortak etkinliğe imza atacaklarını belirtti.

Kalaycı, Kadın Meclisi olarak farklı düşünce, deneyim ve yetenekleri bir araya getirerek kadınların sorunlarına çözüm üretmek ve kent yaşamına daha fazla katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

???? KADININ EMEĞİ, ANAMUR'UN GELECEĞİDİR!

Bizler biliyoruz ki kadınlarımız yalnızca üretimin değil, toplumsal dayanışmanın ve kalkınmanın da en güçlü temsilcileridir.

Anamur Kent Konseyi olarak kadınlarımızı dinlemeye, taleplerini ilgili makamlara taşımaya ve sorunların çözümü için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

???? Toprağa alın terini, üretime emeğini, geleceğe umudunu katan tüm çiftçi kadınlarımızın Dünya Kadın Çiftçiler Günü'nü kutluyoruz.

Birlikte dinleyecek, birlikte üretecek, birlikte çözeceğiz!

#AnamurKentKonseyi #AnamurKentKonseyiKadınMeclisi #DünyaKadınÇiftçilerGünü #ÜretenKadınlar #KadınEmeği #Anamur #KadınDayanışması #BirlikteGüçlüyüz

whatsapp-image-2026-10-24-at-11-16-15.jpegwhatsapp-image-2026-10-24-at-11-39-04.jpeg

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ELEKTRİK DİREKLERİ TEHLİKE SAÇIYOR06 Ekim 2026 Salı 10:56
  • KENT KONSEYİ ZİYARETLERİNE BAŞLADI29 Eylül 2026 Salı 14:11
  • BEKLİYORUZ...28 Eylül 2026 Pazartesi 12:12
  • TÜRK DİL BAYRAMI KUTLU OLSUN28 Eylül 2026 Pazartesi 10:19
  • KENT KONSEYİ GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU25 Eylül 2026 Cuma 10:21
  • ANAMUR'DAN KKTC'YE DOĞALGAZ24 Eylül 2026 Perşembe 10:42
  • HAYDİ ANAMUR!BU KEZ ADEM İÇİN22 Eylül 2026 Salı 11:05
  • KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU DEĞİŞTİ20 Eylül 2026 Pazar 18:09
  • ÖREN MAHALLESİNDE ELEKTRİK ÇİLESİ09 Eylül 2026 Çarşamba 11:33
  • ANEMURUİM'UN HAZİNESİ AÇIKTA04 Eylül 2026 Cuma 10:59
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862