• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • İçel 19 °C

ANAMUR SALLANDI..

ANAMUR SALLANDI..
Cumartesi günü yapılan mitinge binlerce kişi katıldı.

Mersin milletvekili ve CHP Mersin 1.sıra milletvekili adayı Ali Mahir BAŞARIR, 29 Nisan 2023 Cumartesi günü Anamur Cumhuriyet meydanında halka seslendi.Beraberinde CHP Anamur ilçe Başkanı Durmuş DENİZ, CHP İl başkan yardımcısıcı Seyteffin ANKAY ve milletvekili adayları da eşlik etti.

Başarır önce Pullu mevkisinde yüzlerce araç ve binlerce kişi ile karşılandı ve konvoy eşliğinde çarşı merkezden başlayarak miting meydanına gelindi. Ali Mahir BAŞARIR'ı binlerce Anamur'lu coşku ile karşıladı.

Ali Mahir BAŞARIR konuşmasına halkı selamlayarak başladı ve konuşmasını  devamında;

             "Bayrakları sallayın kalksın, herkes Türk bayraklarını sallasın saraya doğru sallasın görsünler Anamur’u bayrak nedir vatan nedir memleket nedir kuvayi milliye nedir Mustafa Kemal Atatürk nedir görsünler. Bize milliyetçilik dersi vermeye çalışanlar görsün istiklal marşını okuyamayan başbakanlar görsünler.Askerimin başına çuval geçirmeye çalışan alçaklar görsün. Kim görsün biliyor musun 14 Mayıs’da darbe yapacak diyen soylu görsün,  kim görsün biliyor musun 14 mayıs akşamı şampanya patlatıp kutlama yapacaklar diyen Bekir BOZDAĞ görsün. Ben burada bu meydanlarda şampanya patlatan görmedim ama Bekir BOZDAĞ senin nerelerde şampanya patlattığını anlatırsam sokaklara çıkamazsın. 14 Mayısa darbe diyenler. Teyzem amcam sana soruyorum sen darbe mi yapacaksın? Ne zamandan beri oy kullanmak darbe oldu. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın  dışında kim kazanacaksa terörist ya da  darbeci.

BİZE DE NEBATİ DÜŞTÜ

Tayyip bey bakanlarına sahip çık. Her ile her Büyükşehire bir bakan hediye ettiniz bize de Nebati düştü. Vatandaşların gülmesine karşın "haydi gülün, gülün" diyerek sözlerini sürdürdü. Devamında “Her gün ben yollardayım binlerce kişi ile görüşüyorum. 20 bin atım atıyorum Çiftçi ile esnaf ile köylü ile emekli görüşüyorum. Onları tek ekmeğe muhtaç eden Nebatiyi Mersin’e yolladın hem de benim karşıma yazık değil mi ona. Üzülüyorum ona.. Nebati Erdemlinin Koyuncu mahallesine gitmiş hep koyundan bahsediyor. Allah Allah dedim o mahallede oysa limon yetiştiriliyor. Her mahalle her sokak limon yetiştirir. Koyuncu mahallesine gidince aklına koyun geliyor. O kadar tanıyor ki Mersini.. Yazık buna.."

ELEKTRİKLİ ARACIN ELEKTRİĞİNİ GÖZLERİNDEKİ IŞILTIDAN ALIYOR

Buraya iki bin kişilik konvoy ile geldik Bir tanesine bir lira vermedik. Bir tanesine bir litre yakıt verdiysek yazıklar olsun bize. Kendi  paraları ile yaptılar. Çünki Anamur demek yörük demektir yörük demek namuslu olmak demektir. Nebati ise bakanlığın aracı ile geziyor. Utanmıyormusun devletin aracı ile gezmeye dedim, o araç elektrikli dedi. Herhalde elektriği de gözlerindeki ışıltıdan alıyor.

DEVLETİN ARACI İLE SEÇİM GEZİSİ YAPMAYA UTANMIYORLAR

Süleyman Soylu sen o bindiğin makam arabasını yakıtın parasını nerden alıyorsun. Bizden alıyorsun. Bizim paramızla seçim çalışmasını yürüten Cumhurbaşkanını da kınıyorum. Anamur tüm çalışmalarda hiçbir yerden destek almadan kendisi yakıtı kullandı onlara minnettarım. Önünüzde şükranla eğiliyorum.

Çalışma bakanlığı seçim arifesinde 30 araç ihalesi 300 bin litre yakıt ihalesi yaptı. Seçimde kullanılmak üzere yazıklar olsun yazıklar olsun, yazıklar olsun…

Biz barış için geliyoruz, kardeşlik için geliyoruz asla ülkeyi bölmek için gelmiyoruz.

Beş yıl içinde beni binlerce vatandaş aradı. Hiç birine hangi partilisiniz demedim. Dertlerine ortak olmaya çalıştım. Çünki ortak paydamız bu memleket. Seçimden sonra %60 ile Kemal KILIÇDAROĞLU kazanacak ancak %40 ında hakkını koruyacak.

GİDECEK OLAN ERDOĞAN’DIR, DOKTORLAR GERİ GELECEK

En büyük sorun hastaneler. Çok büyük hastaneler yaptınız içinde doktor yok. Nerde doktorlar? Tayyip Erdoğan ne dedi giderlerse gitsinler dedi. Ben diyorum ki gidecek olan Erdoğan dır. O giden doktorlar da geri gelecek.

HAYVANLARI ARTIK HAYVANAT BAHÇESİNDE GÖRECEKSİNİZ.

Bir çiftçimiz dedi ki hayvanlara iyi bakın. Bu gidişle hayvanları hayvanat bahçesinde göreceksiniz. Hayvancılık ve tarım dibe vurmuş. Erdemli de haldeydim salatalık 2.5 lira, markette 15 lira aradaki fark nereye gidiyor. 5 li çeteye. Üretmeyin diyorlar. Çiftçiyi bitirdiler ithalatın önünü açtılar.

GENÇLER İLK OTOMOBİL VE TELEFONUNUZ VERGİSİZ OLACAK.SANA SÖZ…

Gençlerimiz pırıl pırıl. Genç işsizlik %20 te sayanmış hepsi işsiz. Öğretmenlerimiz atanamıyor. Gençlere söz veriyorum ilk beş yılda ilk telefonunuzdan ve ilk arabanızdan vergi alınmayacak ilk işiniz için devlet destek olacak sana söz

Yörük kadınlarımız, mert kadınlarımız size söz veriyorum. Çileyi siz çekiyorsunuz. Üzüntüyü siz çekiyorsunuz , Pazara çarşıya siz gidiyorsunuz .Artık yüzünüz gülecek sana söz…

Konuşmasının devamında binlerce kişi ile birlikte poz verdi ve binlerce kişinin alkışları arasında mitinge son verilerek esnaf gezisine başlandı.

ali-001.jpgali2-001.jpgali4.jpg

ali5.jpgali6.jpgali7.jpgali8.jpg

Bu haber toplam 684 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862