• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İçel 25 °C

Arçelik telve kalitesiyle bol köpüklü Türk kahvesi yapın

Arçelik telve kalitesiyle bol köpüklü Türk kahvesi yapın
Türklerin geleneği olan ve yemekten hemen sonra vazgeçilmez bir lezzet olan Türk kahvesi, insanların rahatlıkla içmek istediği ve içebildiği bir çeşit kahvedir.

Eskiden beri Türk kahvesinin yapılışı bakır cezveyle olurdu. Fakat şimdilerde teknoloji sayesinde artık çok daha rahat ve kolay bir şekilde kahveleriniz, eş değer bir lezzette yapılabiliyor. Arçelik telve sizlerin adına pratik çözümler sunarken; köpüklü Türk kahvenizi dakikalar içerisinde hazır hale getiriyor.

Kullanımı kolay ve pratik olan bu kahve makinesi ile evinizde pratik ve fazla bulaşık çıkartmadan çok rahat bir şekilde kahvelerinizi yapacak ve misafirlerinizle beraber keyifli sohbet eşliğinde zamanınızı geçireceksiniz. Eskisi gibi artık saatlerce ocağınızın başında cezvede kahve yapmakla uğraşmak yerine, kaç bardak kahve istediğinizi tek tuş ile tıklayacak ve kahvenizi hali hazır şekilde çıkartabileceksiniz.

Makinede Türk Kahvesi Hem Lezzetli Hem Daha Kolay

Küçük ev aletleri denilince akla gelecek olan mutfak aletlerinden en yenisi olan Arçelik telve Türk kahvesi makinesiyle beraber mutfağınızda harikalar yaratmaya ne dersiniz? Hem köpüklü hem de lezzetli kahvenizin, misafirlerinizle birlikte yapacağınız sohbetlerinize eşlik etmesini gerçekleştirebilirsiniz.

Arkasından belirli oranda su dolduracağınız ve plastik cezvesine ise sadece ölçü kaşığı ile kaç bardak kahve istiyorsanız (maksimum 2) kahve ekleyip yapacağınız bu makinede her şey pratiktir.

Fiyat karşılaştırması yaparak ihtiyacınızı giderebilecek güçte ki bu makineye ulaşmak için siz de http://www.bilio.com/kahve-makinesi-c3174/arcelik/k-3200-telve-lal-p38348977 adresinden alışverişinizi yapabilir ve Arçelik markasının kaliteli bir ürünü olan Türk kahvesi makinesine ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 2399 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862