• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İçel 14 °C

BAŞKAN KILINÇ: BUNLARIN Kİ PANKART BELEDİYECİLİĞİ

BAŞKAN KILINÇ: BUNLARIN Kİ PANKART BELEDİYECİLİĞİ
Anamur'da Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Anamur Belediyesi arasındaki pankart düellosu devam ediyor.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ, Anamur'daki düzenlenecek olan kitap günleri için hazırlanan pankartların Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerince toplatıldığı, itfaiye ekiplerinin bizim pankartlarımızı sökmeye gittiği kadar yangına gitmemiştir dedi.

 

Başkan Kılınç'ın açıklaması şu şekilde;

Anamur Belediyesi tarafından asılan etkinlik pankartlarının Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından toplatılmasına tepki gösteren Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin görevini aksatmayan tek birimi pankart toplama ekibidir” dedi.
 
Kütüphane haftası nedeniyle 28 Mart- 3 Nisan tarihleri arasında Muşurup Sanat Sokağı’nda düzenlenmesi planlanan kitap günlerini duyurmak isteyen Anamur Belediyesine bağlı ekipler şehir merkezine etkinlik duyurusu için pankart astı. Asılan pankartların bir gün sonra Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri tarafından söküldüğünü ifade eden Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde görevini aksatmadan yerine getiren tek birim pankart toplama ekibidir. Mersin itfaiyesi bizim pankartları sökmeye geldiği kadar yangına gitmemiştir. Anamur Belediyesi olarak insanlarımızın kitap okuma alışkanlığını geliştirmek, yerel ve ulusal yazarlarımıza eserlerini tanıtma fırsatı vermek amacıyla kitap tanıtım günleri düzenlemek istiyoruz. Bununla ilgili hazırladığımız duyuru pankartlarını ilçemizde insan yoğunluğunun en fazla olduğu bölgelere astık. Haliyle bu bölgeler Mersin Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olan bölgeler. Büyükşehire bağlı ekipler 24 saat geçmeden pankartlarımızı sökmüşler. Bu arkadaşlara lafımız yok, hakikaten işlerini layıkıyla yerine getiriyorlar. Hatta büyükşehir idaresinin bu arkadaşlardan feyz almasını umuyorum. İnşallah bizim pankartları kovaladıkları kadar kendi sorumluluk alanında bulunan işleri de takip ederler.” Dedi.
 
Başkan Kılınç: “Vahap Seçer'in Kitap Okumaya Karşı Olduğunu Düşünmeye Başladık”
 
Anamur Belediyesi tarafından asılan pankartlarda siyasi amaçlı herhangi bir şey olmadığı belirten Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “ Astığımız pankartlar tamamen etkinliğin duyurulmasına yönelikti. Pankartın üzerinde yazılanlardan ne gibi bir şey çıkardılar da söktüler anlamış değiliz. Açıkçası Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Seçer'in kitap okumaya karşı olduğunu düşünmeye başladık. Yine de her şeye rağmen büyükşehir belediyesine teşekkür ediyorum. Pankartlarımızı sökmeselerdi planladığımız etkinliğin duyurusunu bu kadar yapamayacaktık. Pankartları sökmeleri sayesinde etkinliğimizi daha fazla insan duydu” dedi.
 
 
pankart-001.jpgpankart2.jpg
Bu haber toplam 936 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862