• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İçel 23 °C

Başkan Kocamaz, Aydıncıklılar ile iftarda buluştu

Başkan Kocamaz, Aydıncıklılar ile iftarda buluştu
Mersin Büyükşehir belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, Aydıncık ilçesinde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Merkezi - Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde düzenlediği Ramazan programları kapsamında Aydıncık ilçesinde iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Aydıncık Kaymakamı Faruk Doğru, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yemekte Aydıncık halkıyla sohbet eden Başkan Kocamaz, Ramazan’ın bereketiyle kurulan iftar sofralarının bir parçası olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Samimi bir ortamda Ramazan’ı birlikte yaşadıklarını belirten Kocamaz, geçen sene başlattıkları iftar yemeklerini geleneksel hale getirdiklerini ifade etti. İftar sofralarının kardeşlik, dostluk ve komşuluk sofrası olduğunu kaydeden Kocamaz, “Bu sofralarda komşularımızla buluşuyor, çocuklarımızla birlikte farklı bir hava teneffüs ediyoruz” dedi.

Ramazan ayının insanları birleştiren, kaynaştıran, paylaşımları arttıran bir ay olduğunu dile getiren Kocamaz, “İnşallah bu Ramazan da geçmişteki Ramazanlar gibi birlik, beraberlik ve sevginin kaynağı olur” diye konuştu.

İftar yemeğinden sonra Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam eden program, Gönül Dostları grubunun ilahileri ile sona erdi.

Öte yandan, Başkan Kocamaz, iftar programı öncesi Büyükşehir Belediyesi Hal Tesisleri’nde Aydıncıklı muhtarları dinleyerek, “Bütün sorunları en kısa zamanda sırasıyla çözüme kavuşturacağız. Biz herkesin belediye başkanıyız. Mersin’in her yerine eşit hizmet götürmek boynumuzun borcu” ifadelerini kullandı.

ba-kan-kocamaz,-mers-n-n-her-yer-ne-e--t-h-zmet-goturmek-boynumuzun-borcu-(5).jpg

ba-kan-kocamaz,-mers-n-n-her-yer-ne-e--t-h-zmet-goturmek-boynumuzun-borcu-(7).jpg

ba-kan-kocamaz,-mers-n-n-her-yer-ne-e--t-h-zmet-goturmek-boynumuzun-borcu-(2).jpg

Bu haber toplam 1441 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862