• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İçel 19 °C

Bayan belediye başkan yardımcısı, iftarda yemek servisi yaptı

Bayan belediye başkan yardımcısı, iftarda yemek servisi yaptı
Bakırköy Belediye Başkan Yardımsısı Margarit Dikme, Bakırköy Belediyesi’nin Kartaltepe Millet Parkı’nda verdiği iftara katılanlara, kendi elleriyle yemek servisi yaptı.

Haber Merkezi - Bakırköy Belediyesi’nce, her akşam Fildamı Parkı'nda 3 bin kişiye, Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2.500 kişiye, sokak iftarlarında 2 bin kişiye, farklı günlerde metro istasyonu ve Pazar yakınlarında 1.500 kişiye olmak üzere bir günde 10.000 kişiye iftar yemeği vermesinin yanı sıra Bakırköy - Kartaltepe –Millet Parkı’nda da iftar verdi.

Belediyesi’in bayan Belediye Başkan Yardımcısı Margarit Dikme, Kartaltepe Millet Parkı’ndaki iftarı yönetti ve yemek dağıtımında da bizzat kendisinin de çalıştığı iftar yemeğine, Kartaltepe Mahallesi’nde ve yakın mahallelerde oturanlar, Bakırköy ve civarından gelen STK temsilcileri, spor kulüpleri yöneticileri, Yenimahalle Muhtarı Nihat Şahin ve azaları, Yazar Bensu Kaya, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkan Vekili Ali Gündüz (Alo Afiş ), Organizatör Ahmet Önen, ZEYÇED Kurucularından Şair- Gülser Bal katıldı.
Başkan Yardımcısı Margarit Dikme, iftar sofralarının ramazan boyunca herkese açık tutulduğunu ve bir ay boyunca 300.000 kişiye iftar yemeği verdiklerini ifade etti. 

Bakırköy  Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu’nun  çok istemesine rağmen Kartaltepe iftarına katılamadığını ve selamlarını  gönderdiğini  ifade eden, Başkan Yardımcısı Margarit Dikme, iftara katılan ve katılamayan tüm vatandaşların da Ramazan Bayramları’nı kutladı. 

İftarın ardından Belediye Başkan Yardımcısı Dikme ve konukları Bakırköy Belediyesi Botanik Park'ta Ramazan ayı boyunca her gün  düzenlenen "Geleneksel Ramazan Eğlenceleri"  konserine  geçerek etkinlikleri izlediler.

1--003.jpg

1-masada...jpg

2--001.jpg

2-a.jpg

kart-engeli.jpg

marg-4.jpg

Bu haber toplam 2397 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862