• BIST 10045.74
  • Altın 2405.878
  • Dolar 32.4753
  • Euro 34.6738
  • İçel 24 °C

Belediyeler çözüm üretmeli

Belediyeler çözüm üretmeli
Türkiye Belediyeler Birliği ile Çukurova Belediyeler Birliği işbirliği ile düzenlenen Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı’nda, belediye personellerine iletişim ve motivasyon semineri verildi.

Haber Merkezi - Seminere,  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı,  Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, daire  başkanları, şube müdürleri ve kurum personelleri katıldı.

Semineri,  Yrd. Doç. Dr. Gülgün Karahalil verirken, seminerde etkili iletişim yolları, iletişim becerileri  geliştirmek ve  motivasyon konuları  ele  alındı.

Seminerin açılış  konuşmasını yapan Mersin Büyükşehir  Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Çukurova  Belediyeler Birliği  olarak,  zaman  zaman belediyelerimizdeki çalışanlarımızı bilgilendirmek, bilinçlendirmek, vatandaşa daha  kaliteli  hizmet  sunmak amacıyla  bu tür  etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Aslında sadece  belediye personelleri değil, özellikle iletişim, moral, motivasyon ve davranış konularında herkesin bu tür eğitimleri alması gerekiyor. Ama  belediyede çalışanların bu hususlarda özellikle  eğitimli olmaları çok önemli. Çünkü belediyeciliği, vatandaşın yasal  çerçeve  içerisindeki  her türlü talebini yerine  getirmek, problemlerini çözmek, hayatını  kolaylaştırmak  olarak  algılamamız  gerekiyor. Bizlerin mümkün  olduğu kadar sabırlı, insanları dinleyen ve onların problemlerini iyi  anlayıp, çözümler  üreten bir  yaklaşım göstermemiz lazım” dedi.

Başkan Kocamaz, eğitimlerin motivasyonu arttırdığını ve bunun da  vatandaşa daha iyi hizmet  olarak döndüğünü ifade ederek, “Bugün git  yarın gel  anlayışıyla  belediyecilik  anlayışı bağdaşmaz. Bunun için  belediye personellerine iletişim eğitimi veriyoruz. Ben bu eğitimlerin,  başarıyı ve motivasyonu arttıracağına  inanıyorum. Bu eğitimler sıradan  eğitimler  değil, belediyelerin imajını yenileyecek ve  vatandaşa  daha  iyi hizmet  verecek  eğitimler” diye  konuştu. 

belediyeler-cozum-uretmeli-(1).jpg

Bu haber toplam 1416 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862