• BIST 8708.17
  • Altın 2242.45
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1585
  • İçel 16 °C

CHP ANAMUR'DAN CUMHURİYET BALOSU

CHP  ANAMUR'DAN CUMHURİYET BALOSU
CHP Anamur İlçe teşkilatı büyük bir katılım ile Cumhuriyet balosu düzenledi

İlçe Başkanı Durmuş Deniz ev sahipliğinde Ünlüselek  Otelde  düzenlenen Cumhuriyet Balosuna, CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, 22. Dönem CHP Gaziantep Milletvekili Ahmet Yılmazkaya, Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinatörü Erdal Karan, İl Başkan Yardımcısı Seyfettin Ankay, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Hülya Medine Tunç ve Kadın kolları, Gençlik kolları,Belediye Meclis üyeleri STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.

Programda açılış konuşması yapan CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, “Cumhuriyetimizin 100. yılı Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla kutlamak dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım. Sevgili gençler Atatürk; “Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak ve yüceltecek olan sizlersiniz” diyerek, bu görevi sizlere emanet etmiştir. Bu görevi korumak ve bu görevi yerine getirmek için bilgili ve güçlü olmalıyız.  Tarihimizi kültürümüzü, inancımızı iyi bilmek durumundasınız. Hem milli, hem de evrensel kültürü öğrenmelisiniz. Sizlere güveniyoruz, size inanıyoruz ve umut ediyoruz ki; ülkemizi bulunduğumuz bu durumdan daha ileri götürecek olan sizlersiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimize bir kez daha rahmet minnet ve şükranla anıyoruz. Büyük Türk milletinin ve siz değerli Anamurlu hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramınızı bir kez daha kutluyorum. dedi.

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel ise konuşmasında “Bugün Ulusumuzun kurtarıcısı ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve onun mücadele arkadaşlarını saraydan yönetim yetkisini alarak halka yönetim yetkisini verdiği gün. Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızın 99. yılı kutlu olsun. Bu coğrafyada Cumhuriyet devrimi bir güneş gibi doğdu Cumhuriyet aydınlanmacı, Cumhuriyet özgürlükçü, Cumhuriyet kucaklayıcı yapısı bu bölgede ülkemizi muasır medeniyet seviyesine taşıyacak bir konuma getirdi. Ama hepiniz de görüyorsunuz ki her dönemde Cumhuriyetimize karşı bir saldırı Cumhuriyetimizi karşı yok etme düşüncesi bir takım cüruflar oldu. Hala da bu cüruflar iş başında bize siz Cumhuriyet sevdalılarına Cumhuriyet halk partililere Atatürk sevdalılarına düşen de her daim Cumhuriyeti korumak yaşatmak ve gelecek nesillere Cumhuriyeti temiz ve bizim arzu ettiğimiz şekilde bırakmak hepimizin sorumluluğunda. Ülkemizde cumhuriyetin kazanımlarını daralan kültür sanat bilim bu alanda insanlara yapılan baskıyı ve zülmü hepimiz görüyoruz. Ülkemize bu asırda sanatsal faaliyetlere yasaklanıyor. Düşüncelerinden dolayı insanlar cezaevlerini atılıyor. Gerçek haberleri yapan ve vatandaşımızın bilgisine sunan gazeteciler yaptıkları işten dolayı hapse atılıyorlar. İşte bu zulmü bu baskıyı ortadan kaldırmak ülkemizi ekonomik olarak güçlendirmek ve ülkemize huzur barış ortamında çocuklarımıza emanet etmek istiyorsak, Cumhuriyet değerlerimizi daha fazla sahip çıkmalıyız.” Dedi. Programın sonunda Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş, partinin çeşitli kademelerinde görev almış parti büyüklerine, hizmetlerinin anısına plaket takdim edildi. Katılımcılar gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendiler.

chp2-004.jpgchp3-002.jpgchp6-002.jpgchp5-003.jpg

Bu haber toplam 530 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862