• BIST 10153.11
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İçel 25 °C

Dünyanın en büyük çarşısı e-ticaret

Dünyanın en büyük çarşısı e-ticaret
Annelerin eskiden yaptığı “Çarşıya çıkma” işini artık çocukları yapmıyor. Çocuk dediklerimiz zaten elektronik dünyayla ve teknoloji ile büyümüş nesiller, internet kuşağına aitler.

Vazgeçilmezimiz internetin hayatımıza girmesi ile 1995 yılından beri internet üzerinden alışveriş dönemi başladı. Kısaca e-ticaret olarak adlandırılan elektronik ticarette üretilen mal sanal olarak arz ediliyor, ticaretin aşamaları olan pazar araştırması, sipariş verme ve ödeme internet üzerinden yapılıyor. 

E ticaret  o kadar bilinir oldu ki normal pazarda 10 yıl olan markalaşma süreci internette iki yılda bitiyor. Şu anda dünyanın en büyük 500 şirketi arasında bir sürü e-ticaret firması var. Yani işiniz ticaret ile ilgiliyse, (zaten satışa yönelmeyen iş yok artık) internette yer almanız şart. Mağazanızı o âleme taşıyacaksınız. Bunun için web sitesine, programlara, teknik desteğe ihtiyacınız var. Açıkçası sizin o alışverişe çıkmayıp bütün işi bilgisayardan yapan gençlere ihtiyacınız var. 

Çok İşlek Bir Cadde Düşünün 

İnternetteki alışverişi çok işlek bir çarşı olarak düşünün. 7/24 hiçbir mağaza kapanmıyor. Burada yerinizin olması için sağlam bir ticaret yazılımınız olmalı, gerektiğinde destek alabilmeli, rekabet koşullarına uygun olarak fark yaratabilmelisiniz. Yani size kusursuz bir e-ticaret sitesi gerekir. Bu işlek caddede size gereken ilk adres http://www.ticimax.com olacak. Hızlı kurulum ve destek, özel modüller ile işi kolaylaştırma, kullanımı kolay yönetim modeli, (en çok gerekenlerden biri olan tek tuşla fatura kesebilme), siteye uyum sağlamış ödeme sistemleri, tüm bankaların sanal pos alt yapılarına hızlıca giriş, detaylı raporlama gibi özellikler sizi “Maksimum Ticaret” e taşıyacak. İşinizi dünyaya açmış olacaksınız. 

Bu siteyi incelediğiniz zaman göreceğiniz, size sunulan e-ticaret temelli programların bütün özellikleri ile anlatılması ise apayrı bir kolaylık. Olasılıkların önünüze kıyaslamalı olarak serilmesi daha baştan işinizi çok kolaylaştırıyor. Anneleri gibi çarşıya çıkmayan o çocuklar e-ticareti bildiklerini gösteriyorlar ve size de “Bir sorununuz varsa yazılım alt yapınızı elden geçirin” diyorlar. 

Bu haber toplam 1651 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862