• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İçel 20 °C

Elektrikli BMW i3 kiraya çıktı

Elektrikli BMW i3 kiraya çıktı
BMW i3 kiralayarak Türkiye'de ilk premium elektrikli otomobil kiralama hizmetini başlatan marka Corporent oldu.

Haber Merkezi - Premium otomobil kiralama sektöründe lider marka olma hedefi ile 2015 yılı başında yola çıkan Corporent, hedefine doğru giden yolda ilk adımını atarak Türkiye ’nin premium segmentte ilk elektrikli otomobil kiralama hizmetini başlatan markası oldu.

Sektörde hızlı ve fark yaratan adımlar ile büyüyeceklerini belirten Kurucu Ortak Barkın Pınar, “Sadece premium markalardan oluşan araç parkımızın yıl sonunda toplam 34 milyon 500 bin TL yatırım değeri  ile 180 adet otomobile ulaşmasını hedefliyoruz. Filomuza sadece pazara sunulan en donanımlı premium otomobilleri katıyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız ile beklentilerin üzerinde bir hizmet kalitesi sunmayı amaçlıyoruz. Premium markaların pazara sunduğu tüm imkanları müşterilerimize sunacağız. Sadece kurumlara kiralama yapıyoruz. Filosunda elektrikli otomobil olmasını isteyen kurumlar var ve bu nedenle filomuzun bir bölümü her zaman premium elektrikli otomobillerden oluşacak” şeklinde konuştu.

4 ayda bir otomobillerimiz yenileniyor

Kısa dönem araç parkındaki otomobillerinin 4 ayda bir yenilendiğini sözlerine ekleyen Pınar, “Neredeyse tüm müşterilerimiz bayiden yeni çıkan otomobilleri kullanıyor. İlk ay BMW 520i kullanan müşterimiz iki ay sonra 520d veya E180 kullanabiliyor. Uzun dönem kiralamalarda kur riski taşımak istemeyen müşterilerimize TL üzerinden fiyatlar sunuyoruz. Tüm hizmetlerimizi müşterimizin ayağına götürüyor ve bunun için ilave bir ücret almıyoruz. Hizmetlerimiz bu kadar alternatifli, bu kadar basit ve hızlı olmasındaki tek amacımız ise müşteri memnuniyetini konusunda sağladığımız farklılık ile büyümektir ” dedi.

Kiralama yapan kurumlar için risk puanı oluşturulacak

Corporent, sadece premium marka otomobiller ile hizmet vermesi nedeni ile kazalardan dolayı oluşacak ikinci el değer kaybı konusunda büyük risk taşıyor. Bu nedenle otomobillerine G sensörü takmak üzere bir firma ile anlaşan Corporent, bu sensör sayesinde ani hızlanma, ani fren ve yüksek hızlarda viraja girme değerlerini ölçerek kullanıcı için bir risk puanı oluşturacak. Bu risk puanı süreçte müşterinin fiyatlamasını etkileyecek. Yani otomobili güvenli şekilde kullanan diğer sürücülere göre daha az kira bedeli ödeyecek.  

Corporent uygulamaya başladığı bu sistem ile kendisini korurken, trafikte güvenli sürüşe de katkıda bulunuyor ve sektördeki diğer markaların da kendilerini güvenceye almalarını sağlayacak olan sisteme imza atıyor.  

 

Bu haber toplam 1398 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862