• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 23 °C

Erdemli'de kapalı pazar yeri haftanın 2 günü hizmet verecek

Erdemli'de kapalı pazar yeri haftanın 2 günü hizmet verecek
Mersin’in Erdemli Belediyesi tarafından yapılan kapalı pazar yeri, haftanın iki günü vatandaşlara hizmet verecek.

Haber Merkezi - Erdemli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Kurban Bayramı sonrasında cumartesi günleri hizmet vermeye başlayan kapalı pazar yeri ve otopark alanı, salı günleri de vatandaşın hizmetine sunuldu.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 3 bin 500 metrekare alana sahip olan pazar yerinin tam kapasite kullanımı için yeni projeler üzerinde çalıştıklarını bildirdi.

Pazar yerinin haftada bir gün üretici-köylü pazarı olarak, yine haftada bir gün araba pazarı olarak kullanılabilmesi için çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Tollu, “Bu modern ve kullanışlı alanın bir gününün bile boş kalmaması için çalışıyoruz. Haftanın 4 günü kullanımda olacak olan pazar yeri, diğer günlerde de araç otoparkı ve fuar alanı olarak hizmet verecek. Erdemli’yi çağdaş bir şehre dönüştürmek için çalışmalarımız sürecek. Kapalı pazar yerini kullanan esnafımızdan alınan ücretlerle Büyükşehir yasasıyla mahallemiz olan beldelere de kapalı pazar yerleri yapacağız” dedi.

Belediye olarak vatandaş odaklı hizmetlerinin devam edeceğini ifade eden Tollu, kapalı pazar yerinin Erdemli’ye hayırlı uğurlu olmasını ve pazarcı esnafına bol kazanç getirmesini diledi.

Pazarcı esnafı da yeni pazar yerinden memnun olduklarını belirtirken, Erdemli’nin kalkınması için yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Tollu’ya teşekkür ettiler.

Kışın yağmurdan, yazın sıcaktan korunmak için kurdukları çadırlardan kurtulduklarını söyleyen esnaf, vatandaşın da daha ferah ve geniş ortamda alışveriş yaptığını belirttiler.

Bu haber toplam 2147 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862