• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İçel 16 °C

Erdemli'de köyler futbol sahasına kavuşuyor

Erdemli'de köyler futbol sahasına kavuşuyor
Erdemli Belediyesi ilçe genelinde her mahalleye bir futbol sahası sloganıyla başlattığı hizmet atağında büyük ilerleme kaydetti.

Haber Merkezi - Erdemli Belediyesi, ilçe genelinde ’her mahalleye bir futbol sahası’ sloganıyla başlattığı hizmet atağında, 10 adet yeni futbol sahasını hizmete açmaya hazırlanıyor.

Erdemli Belediyesi, ilçeye yeni futbol sahaları kazandırmaya devam ediyor. Mevcut 7 adet sahanın zemin düzeltme ve çimlendirme çalışmalarının tamamlandığını bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 10 adet futbol sahasının da çok yakında vatandaşın hizmetine sunulacağını söyledi.

Tollu, Erdemli’nin böylesi tesislere ihtiyaç duyduğunu kaydederek, bu ihtiyaçları karşılamaya yönelik hizmetler üretmeye devam edeceklerini belirtti.

Belediye olarak vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Tollu, "Daha önce yapılmayan hizmetleri üretmeye ve dolayısı ile de ilçemize yenilikleri kazandırmaya gayret ediyoruz. Diğer yandan daha önce yapılmış hizmetleri de hem kalitesini hem de sayısını arttırarak daha mükemmel bir şekilde hizmete açıyoruz.

Sadece futbol sahası yapımıyla değil, bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda şehrimizi ilk kez tenis sahalarıyla buluşturduk. Gördük ki, halkımız sporu ve spor yapmayı çok seviyor. Allah’ın izniyle kısa bir süre sonra Erdemli’nin her mahallesinde spor yapılabilecek sahalar faaliyete geçecektir" dedi.

dsc_0051.jpg

dsc_0058-001.jpg

dsc_0148.jpg

dsc_3618.jpg

Bu haber toplam 1477 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862