• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 22 °C

Erdemli'nin ihtiyacı, Erdemli Belediyesi'nden karşılanıyor

Erdemli'nin ihtiyacı, Erdemli Belediyesi'nden karşılanıyor
Erdemli Belediyesi marangozhane atölyesinde üretilen ürünler, Erdemli’nin her yerinde vatandaşın hizmetine sunuluyor. Başkan Mükerrem Tollu, şehrin kendi ihtiyacını belediye tesislerinde karşılayarak tasarruf yaptıklarını söyledi.

Haber Merkezi - Erdemli Belediyesi marangozhane atölyesinde üretilen ürünler, ilçenin her yerinde vatandaşın hizmetine sunuluyor.

Erdemli sınırları içerisinde bulunan park, cami, Kur'an Kursu, okul, minibüs durakları, mezarlıklar ve yeşil alanlarda bulunan bütün oturma grubu ürünleri ihtiyacının, Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı marangoz atölyesinde gerçekleştirildiği bildirildi.

Şehrin ihtiyacının, dışa bağımlı olmadan belediyenin kendi tesislerinde yapıldığını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, banklardan kamelyaya, kuş yuvalarından piknik masalarına, mezarlıklarda yapılan yapılara kadar birçok ürünün piyasa değerinin çok altından belediye marangozhanesinde üretildiğini belirtti.

Erdemli Belediyesi’nin her türlü üretim hizmetini kendi bünyesinde yapacak kapasitede olduğunu vurgulayan Tollu, mevcut personel ve malzemelerle yapılan bütün hizmetlerin alın teri ve emek harcanarak yapılan hizmetler olduğunu söyledi.

Marangozhane çalışanlarından alınan bilgilerde üretilen ürünlerin şehrin çeşitli noktalarına yerleştirildiği, bütün okul ve camilere, mezarlıklara ve çarşı merkezlerine bu ürünlerin halkla buluşturulduğu kaydedildi. Marangoz atölyesinde üretimin son hızıyla devam ettiği, vatandaşlardan ve kurumlardan gelen taleplere göre hizmet verildiği belirtildi.

_sc_6293.jpg

dsc_0012-001.jpg

dsc_0021-001.jpg

dsc_0048.jpg

dsc_5487.jpg

dsc_5492.jpg

dsc_5987.jpg

Bu haber toplam 1777 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862