• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 21 °C

Ferrari’nin özel model arabası: Beyaz La Ferrari

Ferrari’nin özel model arabası: Beyaz La Ferrari
İtalya deyince aklımıza gelen şeyler arasında muhtemelen Pizza, makarna, futbol yer alır. Bunun dışında daha sonra Ferrari, Lamborghini gibi Otomotiv Firmaları gelir.

Haber Merkezi - Konuya böyle bir girizgâh yapmamızın ise bir sebebi var. Çünkü İtalyan Otomotiv Devi Ferrari’nin özel model arabasıyla ilgili bugün itibariyle sizlere bir haber vereceğiz.

Ferrari’nin Özel Model Arabası: Beyaz La Ferrari

Bu model La Ferrari’nin özel sürümü. Tıpkı dün sitemizde haberine yer verdiğimiz Bugatti gibi bu araç da nadir bir şekilde piyasada satışa sunulacak.

Beyaz model La Ferrari sadece Dubai’de satışa sunulacak yani başka herhangi bir Ülkede satışa sunulmayacak. İlk olarak La Ferrari; Al Ain Class Motor’da görülmüştü.

Ki bu da geçen yıla -2014- tekabül ediyor. Sıfır kilometre, el değmemiş araç sadece geçen yıl tanıtılmış ve satışa sunulmamıştı. İtalyan deneyimliMühendisler bu yıl itibariyle kafa kafaya vererek aracın satışa sunulmasına karar verdi.

Araba son derece sert ve saldırgan bir görüntüye sahip. Beyaz renkten oluşan arabaya mat siyah renkli lastikler eşlik ediyor.

Karbon fiber kaplı arka kaputta siyah difüzyon yer alıyor.

zellikle difüzyonlar arabanın dengeproblemi yaşamasının da önüne geçiyor.

Parlak kırmızı renkli frenler de araca gayet şık bir hava katmış durumda. Arabanın içinde de yoğun bir şekilde kırmızı ve beyaz renkler hâkim olmuş durumda.

Yine karbon fiber malzeme ile aracın içi kaplanmış.La Ferrari; 6.3 litrelik V12 motoruna sahip. Elektronik motorlar 950 bhp –Beygir Gücü- gücüne sahip.

Tabii 950 bhp arabayı hiper araç sınıfına sokuyor. Arabayı satın almak isteyenlerin Dubai’ye seyahat etmesi şart gözüküyor.

Kaynak: Atılay AŞKALE

Bu haber toplam 1674 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862