• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İçel 22 °C

Gençlik Doğa Kampı’na katılan gençler, eğlenceli vakitler geçiriyor

Gençlik Doğa Kampı’na katılan gençler, eğlenceli vakitler geçiriyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Doğa Kampı’na katılan gençler hem spor yapıyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor.

Haber Merkezi - Çocuk ve genç yaştaki öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılmasına öncülük eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere unutamayacakları bir tatil ortamı sağlıyor.

Gençlerin doğa ile buluştuğu Gençlik Doğa Kampı’nda, izcilik faaliyetleriyle birlikte her gün farklı spor dalları hakkında bilgi sahibi olan öğrenciler, alanında uzman eğitmenlerin verdiği eğitimlerle spor yapma fırsatı buluyor. 7 dönemden oluşan kamp, her dönemde kız ve erkek olmak üzere 12-15 yaş grubundan kırk öğrenciye ev sahipliği yapıyor.

Tarsus Doğa Gençlik Kampı’nda doğayla iç içe 5 gün geçiren öğrenciler, sabahın erken saatlerinde güne sporla başlıyor. Öğrenciler gün içerisinde spor etkinlikleri ve eğitim çalışmalarına katılarak, eğlenceli vakit geçiriyor. Spor aktiviteleri ve eğitimlerin yanı sıra kitap okuma saati, yazlık sinema gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirildiği kamp programı kapsamında, tarihi ve kültürel geziler de düzenleniyor. Mersin’in çeşitli ilçelerinden kampa katılan öğrenciler yeni arkadaşlar edinerek, birlikte gerçekleştirdikleri aktivitelerle takım ruhunun ve ekip çalışmasının önemini kavrıyor.

Kamplara katılan gençlerin ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçları Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Topluma faydalı bireyler yetiştirmek, gençlerin yeni arkadaşlıklar kurmalarını ve birlikte yaşamayı öğrenmelerini sağlamak, ilgi alanlarını keşfetmek ve öğrencileri bu alanlara yönlendirmek, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora teşvik etmek, planlı ve programlı olmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kampta, gençler okul dönemine ve hayata hazırlanıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen Gençlik Doğa Kampı kayıtlarının ise devam ettiği bildirildi.

gencler-n-kamp-heyecani-(6).jpg

gencler-n-kamp-heyecani-(8).jpg

gencler-n-kamp-heyecani-(9).jpg

Bu haber toplam 1844 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862