• BIST 8718.11
  • Altın 2247.249
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1899
  • İçel 14 °C

Gülnar otogarının temeli atıldı

Gülnar otogarının temeli atıldı
MERSİN Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülnar İlçesi’nde yapılacak otogarın temeli atıldı.

Haber Merkezi - Temel atma törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, MHP İlçe Başkanı Nebi Ulupınar, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Başkan Kocamaz, Gülnar için yapılacak projelerle ilgili bilgi verdi. Başkan Kocamaz "Temel atma diyoruz ama inşaat belli bir mesafe kat etmiş durumda. Daha önce ülkemizdeki terör olaylarından dolayı iki kez bu töreni ertelemek zorunda kaldık. Gülnar için çok farklı projelerimiz var. İnşallah Gülnar’a birçok hizmet yapacağız" dedi.

Gülnar Belediye Başkanı Günel de konuşmasında şunları kaydetti: "Burası önceden insanımızın geçmeye korktuğu ıssız bir mevkiiydi. 100 metre ilerisi çöplüktü. Çöplüğü kapatarak mesire alanını yaptık. Sonra da Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülnar’a yakışan bu otogarın yapımına başlandı. Başkanımızın ilçelere yapılmak üzere söz verdiği otogarların ilki olma özelliğine sahip olan bu otogar Gülnar’ın ihtiyacı olan bir hizmetti."

Gülnar Otogarı'nın, 2017 yılı Mart ayı içerisinde hizmete girmesi planlanıyor. Devetaşı mevkiinde 6 bin 400 metrekare alan üzerine kurulu, 3 bin 700 metreakre inşaat alanına sahip otoğarda, 8 şehirlerarası, 5 ilçe otobüsü peronu ve 15 sivil araç park alanı yer alacak. 

Bu haber toplam 1886 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862