• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İçel 25 °C

Gülnarlılar, Akkuyu NGS iftarında buluştu

Gülnarlılar, Akkuyu NGS iftarında buluştu
Gülnarlılar, Akkuyu Nükleer Güç Santrali A.Ş. tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İftar programına Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik'te katıldı.

Haber Merkezi - Mersin'in Gülnar İlçesi'nde vatandaşlar, Akkuyu Nükleer Güç Santrali A.Ş. tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programında bir araya geldi. 

Gülnar Kız Teknik ve Meslek Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakam İsmail Pendik'de katıldı.

Ramazan ayının güzel bir gününde bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Pendik, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif'in bu son günlerini idrak ederken, bizlere böylesine güzel bir iftar programı hazırlayan güçlü Türkiye'nin yeni enerjisi Akkuyu Nükleer'e teşekkür ediyoruz. İnşallah böylesine güzel programlar artarak devam edecektir" dedi.

Akkuyu Nükleer Mersin Bilgilendirme Merkezi Müdürü Eyyüp Lütfi Sarıcı ise, Türkiye'nin ilk nükleer santralinin kurulacağı Gülnar'da her fırsatta vatandaşlar ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Her yıl geleneksel hale gelen iftar programlarında bir araya gelerek Ramazan'ın bereketinden birlikte istifade ettiklerini dile getiren Sarıcı, Akkuyu Nükleer olarak her zaman Gülnarlılar'ın yanında olduklarını vurguladı.

Çocukların da unutulmadığı iftar programında balonlar dağıtıldı. En büyük ilgiyi ise pamuk şeker ve dondurma gördü. Akkuyu Nükleer yetkililerine teşekkür eden vatandaşlar, bu tür dayanışma etkinliklerinin devam etmesi dileğinde bulundu.

Kaynak: Habertürk

Bu haber toplam 1329 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862