• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İçel 23 °C

Hyundai'nin Türkiye birincisi Derya Otomotiv'den İlhami Şahin oldu

Hyundai'nin Türkiye birincisi Derya Otomotiv'den İlhami Şahin oldu
“Hyundai Satış Danışmanı Yarışması”nda Mersin Bayisi Derya Otomotiv’i temsil eden İlhami Şahin Türkiye Birincisi oldu. Şahin, ödülünü aldıktan sonra Hyundai Derya Plaza'da kendisini ödüllendirerek kutlama yaptı.

Haber Merkezi - Bu yıl İstanbul’da birincisi düzenlenen “Hyundai Satış Danışmanı Yarışması”nda Mersin Bayisi Derya Otomotiv’i temsil eden İlhami Şahin Türkiye Birincisi oldu.

İstanbul’da gerçekleşen, ön elemeler ile belirlenen 8 bölge birincisi finalistin yarıştığı yarışmada danışmanlar, müşteriye danışmanlık ve ürün bilgisi konularında yeteneklerini, jüri karşısındaki canlandırmalar da üstün bir performans göstererek sergilediler.

Sergilenen performanslar sonucunda Mersin Derya bayisini temsil eden İlhami Şahin Türkiye Birincisi olarak Kore’de düzenlenecek olan “Hyundai Global Satış Danışmanı Yarışması”nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.

Olimpiyatta Türkiye birinciliğini kazanan satış danışmanı İlhami Şahin için Hyundai Derya Plaza'da bir kutlama düzenlenerek başarısı ödüllendirildi. Üst üste gelen başarılardan büyük mutluluk duyduğunu belirten Derya Otomotiv Genel Müdürü Hüseyin Kış, "Biliyorsunuz ki daha öncede Servis dalında Türkiye’de ve Kore’de dereceye giren personellerimiz var. Satış bölümü olarak ta böyle bir başarıya imza atmak çok gurur verici.

Hedefimiz üst düzey danışmanlar ve teknisyenler yetiştirmek ve her zaman en iyi müşteri memnuniyetini sağlamak. Müşterilerimiz araç sahibi olurken de , araç sahibi olduktan sonrada usta ellerde olduğundan emin olabilirler” bu başarılarımız artarak devam edecektir” dedi.

Hyundai Satış Danışmanları Yarışmasın da birinciliği elde eden İlhami Şahin, kazanmış olduğu bu zaferden çok mutlu olduğunu, Kore’de gerçekleşecek olimpiyatta, Derya otomotivi ve Hyundai Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

Bu haber toplam 2945 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862