• BIST 9783.64
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İçel 31 °C

İştar kursiyeri çocuklar, Tarsus Hayvanat Bahçesi'ni gezdi

İştar kursiyeri çocuklar, Tarsus Hayvanat Bahçesi'ni gezdi
Akdeniz Belediyesi'ne bağlı İştar Kadın Merkezi, kursiyer çocuklara güzel bir sürpriz yaparak Tarsus Hayvan Parkı'nı gezdirdi. İlk kez gördükleri yüzlerce canlıyı heyecan ve şaşkınlıkla izleyen çocuklar, unutulmaz dakikalar yaşadı.

Haber Merkezi - Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşlerMüdürlüğü'ne bağlı İştar Kadın Merkezi, Çay ve Çilek mahallelerinde yaşayan kursiyer çocuklara güzel bir karne hediyesi verdi.

Merkezde bağlama, gitar, erbane ve folklor kurslarına katılan 200 çocuk, İştar yetkilileri tarafından Tarsus Hayvan Parkı'na götürüldü. Ancak film ve belgesellerde gördükleri yüzlerce canlıyı karşılarında gören çocuklar, heyecan ve şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Parkı dolaşarak unutulmaz anlar yaşayan kursiyer çocuklar, aslan, kaplan, leopar, kurt, maymun, geyik, ceylan, lama, deve, yılan, timsah, Midili atı, kanguru, deve kuşu, pelikan, turna, leylek, atmaca, şahin, doğan, papağan, keklik, pirana ve Japon balıkları gibi canlıları cep telefonu kamerası ile kayıt altına almayı da ihmal etmedi.  Gezi boyunca çocuklara eşlik eden İştar yetkilileri de onların sevinç ve heyecanına ortak oldu.

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, çocuklara güzel bir gün yaşattıkları için İştar Kadın Merkezi yetkililerine teşekkür ederek, kursiyer çocuklara yönelik benzeri sürpriz ve etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Ailelere de bir çağrı yapan Eş Başkanlar, yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirmeleri ve sokağın risklerinden uzaklaşmaları için çocuklarını merkez bünyesinde verilen kurslara göndermeye davet etti. 

060715-(3).jpg

060715-(7).jpg

060715-(8).jpg

Bu haber toplam 2673 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862