• BIST 9079.97
  • Altın 2325.231
  • Dolar 32.3294
  • Euro 34.9241
  • İçel 19 °C

Iveco araçları Expo 2015’te kullanılıyor

Iveco araçları Expo 2015’te kullanılıyor
Aralarında Daily, Eurocargo ve Stralis ürünlerinin bulunduğu 55 adet Iveco araç Milano’da düzenlenen Expo’da kullanılıyor.

Haber Merkezi - Milano şehir merkezi ve Expo alanının temizliği için Iveco’nun orta segmentdeki18 Eurocargo  yol süpürme aracı yer alıyor. Araçlarda 210 beygir gücünde Tector 5 Euro VI motor mevcut. Ek olarak 190 beygir güce sahip Tector 5 Euro VI motorlu iki Eurocargo aracı da çöp kamyonu olarak Expo alanında hizmet verecek.
 
Bunlara ek olarak ağır araç kategorisinden  310 beygir gücündeki Cursor 9 Euro VI motoruyla donatılmış 14 Stralis Hi-Street ve ürün yelpazesini tamamlamak adına sıkıştırılmış doğal gaz (CNG) ile çalışan 330 beygirlik Cursor 8 Euro VI motoruyla iki Stralis Hi-Street CNG yer alıyor.
 
Son olarak ıslak atıkların toplanması, sıkıştırılmış doğal gazla çalışan 12 Daily CNG ile yapılıyor. Büyük atıkları toplamak için de brandalı  üç Daily var. Dört Daily ise Expo alanındaki acil durum müdahale takımlarına yardımcı olacak.
 
Iveco Bus da Expo’da iki Daily Minibüs ve sıkıştırılmış doğal gaz (CNG) ile çalışan yedi Urbanway otobüsle yer alıyor. Iveco Bus tarafından sağlanan yedi Urbanway, Evrensel Expo’nun marka renklerini taşıyor ve fuar alanında kullanılacak yegâne otobüsler; ziyaretçilere ayrıcalıklı bir shuttle hizmeti sağlayacaklar. 12 Metrelik araçlar 290 beygir gücünde Euro VI Cursor 8 CNG motora ve yenilikçi bir tasarıma sahipler. Toplamda 97 yolcu taşıyabilen araçlarda 22 koltuk var.
 
Iveco Bus’ın Urbanway modeli sürücü ve yolcu konforu odaklı düşük tabanlı bir şehir otobüsü; geniş iç mekân, harika ötesi iklimlendirme ve engelliler için mükemmel erişilebilirlik sunuyor.
 
Urbanway’e ek olarak 19 koltuklu Daily Minibüs de ziyaretçilerin fuar alanı içinde dolaşımını sağlıyor.

Bu haber toplam 1295 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862