• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İçel 23 °C

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin iftar sofrası Anamur'da kuruldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin iftar sofrası Anamur'da kuruldu
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazanın manevi ruhunu Anamurlular'la yaşadı. Çok sayıda kişinin aktıldığı iftar sofrasında oruçlar dualarle açıldı.

Haber Merkezi - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamurlular'la iftar açtı. Çok sayıda kişinin bir araya geldiği iftar sofralarında Ramazan'ın manevi huzuru yürekleri birleştirdi.

Anamurlular'ın büyük sevgi ve ilgisiyle karşılanan Başkan Kocamaz, gelen misafirlere tek tek hoş geldiniz dedi.

Başkan Kocamaz, katıldığı iftar programında Ramazanın bolluğunun, bereketinin, feyzinin başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığın üzerinde olmasını ve bu ayın Mersin ve Anamur’a huzur getirmesini temenni ederek başladığı konuşmasında, “Dualarınızı bizden esirgemeyin. Sizler bir yıl önce 30 Mart’ta bize çok destek verdiniz. İnşallah bizler de gerek Anamur Belediyesi gerekse Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin güvenine layık olma gayreti içerisinde olacağız” dedi.

MERSİN’DE YAŞAYAN İNSANLAR HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIKTIR

Gece gündüz çalışıp verdikleri tüm sözlerin arkasında olduklarını belirten Başkan Kocamaz, yakın bir zamanda tüm Mersin’in ve Anamur’un değişeceğinin altınız çizdi.

Mersin’de yaşayan insanların hizmetin en iyisine layık olduğuna vurgu yapan Başkan Kocamaz, “Bizler layık olduğunuz hizmetleri hayata geçirme çabası ve gayreti içerisindeyiz. Çıktığımız bu hizmet yolunda ve mücadelesinde Cenab–ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu Ramazanın bize ulaştıracağı bayramın, coşku içerisinde geçmesini, sıkıntıda olan kardeşlerimizin sıkıntılarının giderilmesini, paylaşmaya ve dayanışmaya katkı sağlamasını umut ediyor, sizleri Cenab-ı Allaha emanet ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Kocamaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye hediyesini takdim etti. Tasavvuf musikisi ve Kuran tilaveti ile devam eden iftar programı, Konya semazen ekibinin gösterisi ile son buldu.

İftar programına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak ve siyasetçiler katıldı.

buyuk-eh-r--ftar-sofrasi-anamurda-(4).jpg

buyuk-eh-r--ftar-sofrasi-anamurda-(9).jpg

buyuk-eh-r--ftar-sofrasi-anamurda-(10).jpg

Bu haber toplam 1498 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862