• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İçel 23 °C

Mersinli avukatlar piknikte stres attı

Mersinli avukatlar piknikte stres attı
Mersin Barosu, üyeleri arasında dayanışma ve kaynaşmayı artırmak, stresli mesai saatleri dışında bir araya gelmenin keyfini yaşatmak için 'Yaza Merhaba Pikniği' düzenledi.

Haber Merkezi - Mersin Barosu tarafından düzenlenen piknik etkinliğinde, avukatlar aileleri ile birlikte stres atarak gönüllerince eğlendi.

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Kayacı Vadisi'nde gerçekleşen pikniğe avukatlar yoğun ilgi gösterdi. Kuruluşunun 91. yılını kutlayan ve bünyesinde bin 500'ü aşkın avukatın hizmet verdiği Mersin Barosu'nun haftasonu düzenlenen 'Yaza Merhaba Pikniği'ne aileleri ile birlikte katılan hukukçular gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu piknikte, avukatlar aynı sofra etrafında buluşarak, aile bilinciyle kaynaştılar.

Stres atmak ve yaza merhaba demek için bir araya geldiklerini belirten Baro Başkanı Antmen, "Stresli adliye koridorlarından uzak bir günde düzenlediğimiz etkinlikte meslektaşlarımızla bir arada bulunmaktan mutlu olduk. Öncelikle değerli meslektaşlarımın katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Mersin Barosu olarak düzenlediğimiz bu piknikte birlik, beraberlik ve hoş görü ortamında birlikteliğimizi pekiştirmenin yanı sıra ailelerimizle birlikte hoşça bir vakit geçirdik. Bundan böyle bu gibi etkinliklerimizi devam ettireceğiz. Bu güzel piknikte emeği geçen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum" dedi.

Kaynak: Habertürk

Bu haber toplam 1342 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862