• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9427
  • İçel 19 °C

Mezitli'de Zafer Kupası sahibini buldu

Mezitli'de Zafer Kupası sahibini buldu
Mezitli’nin Fındıkpınarı Yaylası’nda düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvası sona erdi. Turnuvayı birinci olarak tamamlayan Kuyuluk Mahallesi Zafer Kupasının sahibi oldu.

Haber MerkeziMersin’in merkez ilçesi Mezitli’nin Fındıkpınarı Yaylası’nda düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvası sona erdi. Turnuvayı birinci olarak tamamlayan Kuyuluk Mahallesi Zafer Kupası'nın sahibi oldu.

Mahalleler Arası Futbol Karşılaşması'na CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, meclis üyeleri, kamu kurumlarından yöneticiler, sivil toplum örgütleri, askeri yetkililer, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Turnuvanın final karşılaşması öncesi, Fındıkpınarı esnafını ziyaret eden Fikri Sağlar ve Neşet Tarhan esnafın sorunlarını dinledi. Başkan Tarhan, "Biz her fırsatta esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Esnafımızın sorunlarını çözmeye çalışıyor ve çözüyoruz" diye konuştu.

Karşılaşma başlamadan hemen önce Stada gelen Sağlar ve Tarhan, karşılaşmayı vatandaşlarla birlikte takip etti.

Final karşılaşması öncesi Mezitli’den eski futbolcuların yer aldığı Şöhretler Karmasının gösteri maçı yaklaşık kırk dakika sürdü. Kupa karşılaşmasında Kuyuluk Mahallesi ile Menteş Mahallesi mücadele etti. Müsabakanın başlama vuruşunu Fikri Sağlar ve Neşet Tarhan gerçekleştirdi. Karşılaşma 78. dakikada Kuyuluk Mahallesi takımından Fırat Bektaş’ın attığı golle 1-0 sona erdi. Kuyuluk Mahallesi takımı böylece turnuvanın şampiyonu olurken, ikinci sırayı Menteş Mahallesi aldı.

Karşılaşmanın ardından katılımcılara, çeşitli plaketler verildi. Birincilik ve ikincilik kupasının verilmesinden önce, turnuvanın en centilmen takımı seçilen Tol Mahallesi, kupasını Fikri Sağlar ve Neşet Tarhan’ın elinden aldı.

Tarhan, "Bizim için önemli olan centilmence yarışmak ve Zafer Kupasının centilmenliği daha da yüceltmesidir. 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi yaşanan şiddet olayları kutlamaları gölgede bıraktı. Kutlamalar ne kadar buruk geçse de umudumuzu yitirmeyeceğiz. Vatanı uğruna şehit olanları hiçbir zaman unutmayacağız. Burada açılan ’Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz’ pankartımızda bunun görsel bir kanıtıdır" açıklamasında bulundu.

Birincilik ve ikincilik kupalarının verilmesiyle 30 Ağustos Zafer Kupası Turnuvası tamamlandı.

Bu haber toplam 1336 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862