• BIST 8987.31
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İçel 22 °C

MİYSAD, Mersin’de iftar düzenliyor

MİYSAD, Mersin’de iftar düzenliyor
Mersin İş Adamları Yöneticileri Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği (MİYSAD), 15 Temmuz 2015 Çarşamba akşamı, bu kez Mersin’de Mersinliler ile bir araya gelecek. Başkan Mazak, Mersin’deki iftar programına tüm Mersinliler’i davet etti.

Mehmet ŞAHİNCİLEROĞLU - İstanbul’da yaşayan Mersinliler’i bir araya getirme konusunda önemli bir misyon üstlenen MİYSAD, bu kez Mersin’de Mersinliler’i bir araya getiriyor.

Mersin İş Adamları Yöneticileri Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği(MİYSAD), 15 Temmuz 2015 Çarşamba akşamı Mersin Suphi Öner Öğretmenevi Havuzbaşı’nda bir iftar programı düzenleyecek.  MİYSAD Başkanı Mehmet Mazak, Ramazan ayının ilk iftarını İstanbul’da düzenlediklerini, ikincisini ise Mersin’de Mersinli hemşerileriyle birlikte düzenleyeceklerini istediklerini söyledi. 

Mazak, “Ramazan ikliminin huzurunu Mersin’de yaşayan iş adamı, bürokrasi, sanatçı ve akademik  çevre ile paylaşmak ümidiyle 15 Temmuz 2015 tarihinde Mersin Suphi Öner Öğretmenevi Havuzbaşı’nda bir iftar programı düzenliyoruz. 

Derneğimiz tarafından düzenlenecek olan bu iftarda bütün Mersin yerel dinamiklerini, basını ve kültür sanat çevresini ağırlamak istiyoruz.

MİYSAD, tüm Mersinliler ve Mersin sevdalılarıyla Mersin’in gülümseyen yüzüdür. Sizleri beraber gülümsemeye çağırıyoruz.

MİYSAD olarak biz Mersin için geleceğe umutla bakıyoruz ve sizleri bu bakışta yanımızda olmaya davet ediyoruz.

Mersinlilik bilincinin uyanışını temsil eden MİYSAD tarafından düzenlenen iftarımızda sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyarız” diyerek tüm Mersinliler’i 15 Temmuz 2015 Çarşamba akşamı düzenlenecek olan iftar programına davet etti.

MİYSAD, İstanbul’da Mersinliler’in sesi oldu

Mersin İş Adamları Yöneticileri Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği (MİYSAD), kurulduğu Nisan 2014’ten bu yana çok önemli başarılara imza atarak adından sıkça söz ettiren bir dernek konumuna geldi.

Yaklaşık 16 aylık sürede İstanbul’da Mersin’i en iyi şekilde temsil eden MİYSAD, yaptığı çalışmalar ile de İstanbul’da yaşayan Mersinliler başta olmak üzere tüm Mersinliler’in gönlünde taht kurdu.

Mersin’i, İstanbul ve Türkiye gündemine taşıyacak çalışmalara imza atan MİYSAD, kısa zamanda hemşeri dernekleri arasında bilinirliliği ve marka değeri ile kendinden söz ettirmeyi başardı.

25 Mayıs 2014 İstanbul Büyük Mersinliler Buluşması, 2014 Ramazan ayı ilk günü Mersinliler İftarı, 27-30 Kasım 2014 İstanbul Feshane Mersin Tanıtım Günleri, 2014 Kasım İstanbul Mutlular Derneği ile Karacaoğlan Anma Programı, 2015 Şubat Şiir ve Şarkılarda Ümit Yaşar Oğuzcan Anma programı ve en son ise, İstanbul’da yaşayan 55 bin 300 Mersinli’nin gönül dünyasına seslenerek 2014 Ramazan ayının ilk günü ve 2015 Ramazan ayının yine ilk iftarını düzenleyerek yüzlerce Mersinli’yi bir araya getirdi.

MİYSAD'ın Mersin'deki iftarı için adres:

Tarih: 15 Temmuz 2015 Çarşamba
Yer:  Mersin Suphi Öner Öğretmenevi Havuzbaşı
Adres:  Adnan Menderes Bulvarı Dumlupınar Mahallesi No:124 Yenişehir/MERSİN

Mersin İşadamları Yöneticileri Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği 
Adres: Murat Reis Mahallesi, Nuh Kuyusu Caddesi, No:275/3 
Bağlarbaşı - Üsküdar – İSTANBUL
Tel: 0216 532 40 33

88.jpg

111.jpg

222.jpg

Bu haber toplam 1935 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862