• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İçel 27 °C

Öğrenciler, öğretmenlerine veda etmekte zorlandılar

Öğrenciler, öğretmenlerine veda etmekte zorlandılar
Bu yıl mezun olan Akdeniz İlkokulu 4A sınıfı öğrencileri, mezuniyet yemeği düzenlediler. Mezuniyet yemeğinde konuşmalar yapılırken zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Haber Merkezi - Anamur Akdeniz İlkokulu 4A sınıfı öğrencileri bu yıl ilkokulu bitirerek 4.sınıftan mezun olmanın adına yemek düzenlediler. 

Yemeğe Akdeniz İlkokulu Müdür Yardımcıları Ayfer KoyuncuTahsin Karakaya, Sınıf Öğretmeni Alev Elmas ve öğrenci velileri katıldı. 

Minik öğrenciler bir taraftan mezun olmanın mutluluğunu yaşarken bir taraftan okuldan ve öğretmenlerinden ayrılmanın hüznünü yaşayarak ağladılar. Öğrenci velileri de öğretmenlerine, “Çocuklarımızı çok iyi yetiştirdiniz” diyerek teşekkür ettiler. 

Öğrencilerin öğretmenlere veda ederken yazdıkları çok anlamlıydı.

İşte minik öğrencilerin yazdıkları o notlardan bazıları… “Gökyüzünde bir yerde saklı minicik yüreklerimiz. Size bir yığın anı bırakarak işte mezun oluyoruz.
-Güzel sözlerini dinlesek, biz hep okulumuzda kalsak olmaz mı öğretmenim?
-Anne şefkati gördük sizde, geleceğimizi düşünen baba sıkmadan çalışmaya sevk ettiniz. Bazen bir kumandan edasıyla başarıyı emrettiniz.
-Nasıl öderiz hakkınızı? Şu andaki halimizi, size borçluyuz gerçekten…”

Öğretmenleri öğrencilerine konuşma yaparken çok duygulandı ve konuşmasını güçlükle tamamladı. Öğretmen Alev Elmas yaptığı konuşmada, “Sevgili öğrencilerim, gelecek sizi korkutması! Çünkü yarınlara attığınız ilk adımlar sağlam. Sizleri başarı ve mutluluk dileklerimle uğurluyor, önünüzdeki tüm umut kapılarının açılmasını içtenlikle diliyorum. Dürüst, merhametli, başarılı ve mutlu olun, ülkemize, ailenize, kendinize gurur duyulacak başarılar kazandırın. Yeni amaçlara doğru güle güle yol alın… Yolunuz açık olsun canlarım”dedi.

snt_9079.jpg

snt_9079-001.jpg

snt_9697.jpg

Bu haber toplam 2618 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862