• BIST 8737.87
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İçel 17 °C

Prenslere Layık Düğün

Prenslere Layık Düğün
Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı –Fatma Ballı çiftinin oğlu Ali, Esin –Emin Ünlü çiftinin kızı Ecem ile hayatını birleştirdi.

Ünlüselek Turistik Tesislerin de gerçekleştirilen düğün törenine,  Anamur Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Türe, Siyaset ve iş dünyası başta olmak üzere, Bozyazı ve Anamur’dan olduğu kadar  şehir dışından da  çok sayıda  davetli  katıldı.
Kır düğünü ile hayatlarını birleştiren Dr. Ecem Ünlü-Av.Ali Ballı çiftinin mutluluğunu paylaşmaya gelen konukları dünürleri Esin-Emin Ünlü çifti ile birlikte karşılayan Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ve eşi Fatma Ballı’  gece boyunca da davetlilerle yakından ilgilendiler.
Düğünün yapılacağı bahçeye müzik eşliğinde davetlilere el sallayarak giren  genç çiftler,  ilk danslarını  da  alkışlar arasında  yaptılar.

Haber Merkezi

3-001.png4-001.png2-024.jpg
Ecem-Ali çiftinin mutlu günlerini paylaşmaya gelen konuklara teşekkür eden, damadın teyzesinin eşi Anamur Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kibrit,’ maneviyatın günden güne azaldığı bir ortamda, evlilik kararı veren Ecem ve Ali’yi kutluyorum. Evlilik, fedakarlık gerektiren bir kurum. Bu evliliği karşılıklı sevgiyle, saygıyla, anlayışla götüreceklerine inanıyorum. Birbirinizi üzmeden ömür boyu mutlu olan.’dedi.
Düğüne katılanlar,  birbirinden güzel müzikler eşliğinde gönüllerince dans edip, halay çekti,  hareketli parçalarla da eğlendi.
Damat Ali’nin annesi Fatma Ballı ile babası Mehmet Ballı; ‘Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp yanımızda olan tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.. Burada bir şeyler söylemek gerçekten çok güç, çocuklarımızın düğününe uzaktan ve yakından katılan çok kıymetli konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. ”diye konuştular.

Haber Merkezi

Bu haber toplam 2032 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862