• BIST 9524.59
  • Altın 2491.05
  • Dolar 32.5468
  • Euro 34.7226
  • İçel 21 °C

Scania’dan Ramazan’a özel kampanya

Scania’dan Ramazan’a özel kampanya
Scania kullanıcıları yedek parça kampanyası ile Ramazan ayını ve ardından gelen bayramı erken kutluyor.

Haber Merkezi - Scania, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları kapsamında satış sonrası hizmetlerde ramazan ayına özel kampanya ile kullanıcılarına bayramı erken yaşatacak.

16 Temmuz’a kadar sürecek kampanya kapsamında yakıt tüketiminin en önemli parçaları arasında olan yakıt enjektörü yüzde 25’e varan oranlarda indirimle temin ediliyor. Scania müşterileri, yakıt tüketimini ve maliyetini düşüren yakıt enjektörü kampanyasından, Türkiye genelinde bulunan tüm Scania Yetkili Servisleri'nde yararlanabilecekler.

“MOTOR PARÇALARINDA YÜZDE 25’E VARAN İNDİRİMLER”

Scania’da kampanyalar yakıt enjektörü ile bitmiyor. Motorun sağlıklı çalışmasını sağlayan fan kayışı, kasnak ve gerdirme parçalarında da yüzde 25’e varan indirimler uygulanıyor.  Scania kalitesi ile üretilen devir daim sisteminin bu en önemli parçalarının yanı sıra hava körüğü, fren balatası ve diski, supap ve piston gömlek setlerini de kapsayan 1.200’den fazla parça için gerçekleşen kampanya, Scania Yetkili Servislerinde, 16 Temmuz'a kadar devam edecek.

“ESKİ DOSTLAR KAMPANYASI DA DEVAM EDİLİYOR”

Scania’nın geleneksel hale getirdiği “Eski Dostlar” kampanyası da 31 Temmuz 2015 tarihine kadar uzatıldı. Türkiye geneline yayılmış tüm Doğuş Otomotiv Scania Yetkili Servislerinde geçerli olacak kampanya kapsamında, 4 yaş ve üzeri Scania araçlarda araç yaşının 3 katı kadar indirim fırsatı sunuluyor.

Bu haber toplam 1508 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862