• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İçel 21 °C

Şehit Murat Namdar Ortaokulu, TEOG sınavlarında Bozyazı birincisi oldu

Şehit Murat Namdar Ortaokulu, TEOG sınavlarında Bozyazı birincisi oldu
2015 Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında Şehit Murat Namdar Ortaokulu, Bozyazı birincisi oldu.

Ali TANDOĞAN - Mersin’in Bozyazı İlçesi'nde Şehit Murat Namdar Ortaokulu 2015 Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında ilçe birincisi oldu.

Şehit Murat Namdar Ortaokulu’nun 2014 yılı TEOG Yerleştirmeye Esas Puan (YEP) ortalaması olan 330 puanını 2015 yılında 361’e çıkararak kendisine en yakın ortaokula 10 puan fark atarak ilçe birincisi olması eğitim camiasında ve okulda okuyan öğrenci velileri tarafından takdirle karşılandı.

Okulun kazandığı başarıdan dolayı Şehit Murat Namdar Ortaokulu Müdürü Mesut Sandallı ve öğretmenleri kutlayan veliler, geçtiğimiz yıl TEOG’da ilçe beşincisi olan okulun bu yıl ilçe birincisi olmasında okul müdürü ve öğretmenlerin büyük payları olduğunu ve bu başarının elde edildiğini, bundan dolayı okul müdürü, öğretmenleri ve emeği geçen herkesi kutladıklarını ifade ettiler.

Okul Müdürü Mesut Sandallı,  öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ile başarıyı yakaladıklarını, başarının emeği geçen herkese ait olduğunu, öğretmen ve öğrencilerine güvendiğini, okul olarak hedeflerinin önümüzdeki yıl içerisinde puanlarını artırarak Mersin genelinde adından söz ettiren bir okul olmak istediklerini söyledi.

Sandallı,  birinci dönem TEOG sınavında ders puan ortalamalarında Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ortalamalarında ilçe birincisi olduklarını hatırlatarak, okulla ilgili bilgilere okulun sosyal medya sayfasından ulaşılabileceğini belirtti.

Bu haber toplam 2642 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862