• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İçel 25 °C

Silifke Belediyesi’nden Mukaddem Mahallesi'ne futbol sahası ve sosyal alan

Silifke Belediyesi’nden Mukaddem Mahallesi'ne futbol sahası ve sosyal alan
Silifke Belediyesi tarafından Mukaddem Mahallesinde başlatılan futbol sahası ve yeni oyun parkı çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor.

Haber Merkezi - Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ilçenin 88 mahallesinde ihtiyaç duyulan eksikliklerin bir bir tamamlanacağını belirtti.

Silifke Belediyesi’nin, toplumun geleceği olan gençlerin ve çocukların daha iyi imkanlarda spor yapmaları için mekanlar oluşturmaya çalıştığını ve önümüzdeki süreç içerisinde de bu tür projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini açıklayan Turgut, “Belediye olarak bu ülkenin geleceği olan çocuklara ve gençlere hem okul öncesi hem de okul dönemlerinde sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetler vermeyi sürdüreceğiz. Bu hizmetlerimizi yaparken ilçeye özgün projeler kazandırıp, Silifke’de kalıcı eserler bırakmaya da devam edeceğiz. Bu çalışmalar kapsamında Mukaddem Mahallemizde var olan dar bir alana sahip futbol sahamızı genişleterek, gençlerimize ve çocuklarımıza yeni bir futbol sahası ve oyun alanı kazandırmış olduk.

Mahallemizin nüfusu gün geçtikçe artıyor ve genç nüfusumuz da buna paralel artış gösteriyor. Tabi ki durum böyle olunca gençlerimiz futbol sahası, çocuklarımız park ve ailelerimiz de dinlenme yeri istiyorlar. Futbol sahası olarak düşünülen yerde inceleme yaptıktan sonra burada bir genişletme çalışması yaptık ve en kısa sürede Mukaddem mahallemize futbol sahamızı, yeni park alanını ve ailelerimizin dinlenme yerini tamamlatıp hizmete sunacağız. Spor sağlıklı yaşamın ön koşullarından biridir. Gençlerimize kaliteli spor alanları yaratıp bu alanlara çekerek hem kötü alışkanlıklar edinmelerini önleyeceğiz hem de ilçemizden başarılı sporcuların çıkmasını sağlayacağız. Bütün gerçekleştirilen projeler daha güzel, daha modern bir Silifke ve halkımız içindir” dedi.

Mahalle sakinleri ise, Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, mahallelerine futbol sahası başta olmak üzere, park alanı ve ailelere dinlenme yeri kazandırıldığı için mutlu olduklarını belirttiler.

dsc_0014.jpg

dsc_0018.jpg

dsc_0019-001.jpg

dsc_0022-002.jpg

dsc04755.jpg

Bu haber toplam 1539 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862