• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 27 °C

Silifkeli muhtarlara bilgisayar eğitimi verildi

Silifkeli muhtarlara bilgisayar eğitimi verildi
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Mersin genelinde muhtarların çalışma kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştirdiği Temel Bilgisayar Eğitimi, Silifkeli muhtarlara verilen eğitimle devam etti.

Haber Merkezi - Mersin’in Silifke İlçesi'nden 52 muhtarın katılımıyla verilen eğitim, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın da katıldığı eğitimde muhtarlara, bilgisayar kurulumu, temel programları kullanma, temel internet kullanımı ve genel muhtar bilgi sistemi tanıtımı konulu eğitimler verildi.

Başkan Kocamaz, eğitim öncesi yaptığı konuşmada, belediyelerin hizmet etmek için var olduğunun altını çizerek, “Devraldığımız görev hem zor hem vebali büyük bir görev. Gerçekten Mersin köyü, kenti, ilçesi ve beldeleriyle çok ihmal edilmiş bir bölge. Türkiye’de vergi sıralamasında 81 vilayet içerisinde 6. sırada yer alan Mersin, maalesef Ankara’dan aldığı hizmetler açısından 24. sırada bulunuyor. Mersin genel idareden hak ettiği karşılığı maalesef yeterince alamamış. Eksiğimiz var ve bu eksikleri inşallah hep birlikte tamamlayacağız” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir atılımla bütün ilçelerin problemlerini çözebilmek için çalıştıklarını vurgulayan Kocamaz, “Hiçbir belediye, ilçe, köy ayırımı yapmadan bütün insanlarımızın başta Mersin’in ve ülkemizin insanı olduğu bilinci ile hizmet verebilmenin gayretini güdüyoruz. Sizler de mutlaka gözlemliyorsunuzdur. Mersin genelinde çok büyük bir atılım var. Mersin’i sizlerin yaşayabileceği ve sizlere layık bir kent haline getirebilmek için çalışıyoruz. Bizim arzumuz bir an evvel yıllanmış problemleri çözmek” diye konuştu.

Verilen eğitimin ardından muhtarlara katılım sertifikaları dağıtıldı.

Bu haber toplam 1324 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862