• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İçel 20 °C

Silifkeliler, Belediye'nin iftarında buluştu

Silifkeliler, Belediye'nin iftarında buluştu
Silifke Belediyesi yeni festival alanında halka iftar yemeği verdi. Silifkeliler, iftar yemeğine yoğun ilgi gösterdi.

Haber Merkezi - Silifke Belediyesi tarafından Atatürk Anıt Meydanı'ndaki Yeni Festival Alanı'nda düzenlenen iftar yemeği, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

İftara Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve eşi, Silifke Belediye Başkan Yardımcıları Esen Tuba Tol ile Abdullah Yılmaz, Silifke Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kafes, Silifke Belediye Garaj Amiri Mustafa Güler, birim amirleri ve vatandaşlar katıldı.

İftar programına katılan vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, hayırlı Ramazanlar dileyen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bu güzel iftar akşamında, bu güzel mekanda, bizleri yalnız bırakmayıp, bu rahmet ayının feyzinden, bereketinden faydalanmak üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı ve bu iftar sofraları bizlerin bir araya gelmesine, kaynaşmasına, konuşmasına vesile oluyor ve dostluklarımız pekişiyor. Bu mübarek günler vesilesiyle yüce Allah’tan bu güzel birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum.

Ramazan ayı herkesin bildiği gibi fakiri ve zengini, güçlü ile güçsüzü bir araya getiren önemli bir aydır. Buraya katılan bütün hemşehrilerimize sevgiler ve saygılar sunuyorum. Ramazanınızı kutluyorum. Ramazan’ın ruhunu, sevgisini, paylaşımını, kin ve nefretten uzak herkesin birbirini kucaklamasını Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

İftardan sonra Kur’an-ı Kerim okundu, yemek duası ve şükür duaları yapıldı.

Kaynak: Hürriyet

Bu haber toplam 1492 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862