• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İçel 24 °C

Şimşekler'in adı Anamurspor Yörükler Grubu oldu

Şimşekler'in adı Anamurspor Yörükler Grubu oldu
Anamur Belediyespor Amigosu Özgür Beraç bir açıklama yaptı. Beraç, Anamur Belediyespor'un taraftar grubu Şimşekler'in adının Anamurspor Yörükler Grubu olarak değiştiğini duyurdu.

Haber Merkezi - Anamur Belediyespor Amigosu Özgür Beraç yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: "1994 yılından itibaren tek sevdamız Anamurspor’umuzu her yerde ve her şartta desteklemek için kurduğum ve dostlarımın kardeşlerimin sevenlerimizin büyük destek verip omuz verdiği adını takımımızın renginden alıp yeşil şimşekten esinlenerek şimşekler grubu koyduğumuz grubumuzun adını bugünden itibaren ANAMURSPOR YÖRÜKLER GRUBU olarak değiştirmiş bulunuyoruz.

Değiştirmemizin sebebi de, biz bağlı olduğumuz şehrimize Mersinimize Türkiye’nin iline en uzak ilçesiyiz, yani uzak ve yalnız bir şehiriz bunu fırsat bilen bazı Anamurspor düşmanları adımızdan da yola çıkarak bizi Mersin İdman Yurdu düşmanı ve diğer bir takımı tutuyorlar. İsimleri o yüzden diyerek ayrıca da bizden de kuyruk acıları olduğu için bizi düşman gibi göstermeye çalışmalarına fırsat vermemek için uzun süredir düşündüğümüz değişikliği yapmaya karar verdik, Mersin spor kamuoyu şunu bilmelidir ki biz Anamurspor taraftarları ve Anamur halkı her zaman mersin idman yurdunu kendinden bir parça görmektedir. Toroslar Belediyespor'la oynadığımız final maçında da yaptırdığımız pankartta dediğimiz gibi kimse çakallık fitnecilik yapmasın.

Anamur Mersin İdman Yurduludur, MİY-Samsunspor Süper Lig'e yükselme maçına davet edilen grupta biziz 18 saat yol gidip biber gazlarının arasında kale arkasında Mersinli kardeşlerimizle dostlarımızla omuz omuza bağırıp bu takımın çıkmasında küçük de olsa emeği alın teri olan grupta biziz. Her zamanda gururla söyleriz çünkü biz Mersin İdman Yurduluyuz bu sözün bittiği yerdir.Yörük dememizin sebebi ise  biz gururla söyleriz ki Anamur yörükdür analarımız babalarımız atalarımız yörükdür ve yörüklüğümüzden de her zaman gurur  duyduk, büyük önderimiz MUSTAFA KEMAL PAŞAMIZINDA dediği gibi “Ey ağalar beyler, Toroslara çıkın bir bakın. Nerede kara bir Yörük çadırı görürseniz, dumanı da tütüyorsa dünyada hiç bir güç bizi asla yenemez”bu sözü kendimize her zaman ilke edindik, emir saydık. Toroslarda ne yörük çadırı bitecek nede ocağında tüten duman. İşte bizde bu yüzden adımızı yörükler koyduk bundan sonra ANAMUR BELEDİYE SPORUN RESMİ TARAFTAR GRUBUNUN ADI ANAMURSPOR  YÖRÜKLER GRUBUDUR. Tüm Mersin spor kamuoyuna duyurulur.

Başkanımız Mehmet Türe'nin gösterdiği hedef olan üç yılda üçüncü lig hedefimizin iki senesini başarıyla bitirdik. Sıra geldi 3.senemiz yani 3.lige çıkma zamanına, kimse merak etmesin geldiği günden itibaren bu takıma omuz verip sırtlayan Mehmet Türe başkan verdiği her sözü yaptığı gibi bu takımı 3.lige çıkaracaktır. Kimsenin şüphesi olmasın, biz  yörükler grubu olarak BAŞKANIMIZA VE DEĞERLİ YÖNETİM KURULUNA güvenimiz desteğimiz tamdır. Anamur halkına düşende takımına sahip çıkmaktır başka Anamur başka Anamurspor yoktur, haydi Anamur şehrine sahip çık şehrini savun. kamuoyuna saygılarımla.

ANAMURSPOR  YÖRÜKLER GRUBU REİSİ ÖZGÜR BERAÇ"

Bu haber toplam 2455 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862