• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • İçel 24 °C

Soli Güneş Festivali'nde İrem Derici rüzgârı esti

Soli Güneş Festivali'nde İrem Derici rüzgârı esti
Ünlü pop sanatçısı İrem Derici, Mersin’de düzenlenen konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber Merkezi - ​Mezitli Belediyesi tarafından, 21 Haziran Dünya Güneş Günü nedeniyle bu yıl 6.'sı düzenlenen Soli Güneş Festivali başladı.

Soli Pompeiopolis konser alanında gerçekleştirilen ve renkli görüntülere sahne olan festivale ziyaretçiler akın etti. Çeşitli stantların bulunduğu festival alanın da, Mezitli Belediyesi Sanat Evi ve Halk eğitim Merkezi kursiyerlerinin el sanatları sergisi yer aldı. Bunu yanında, güneş enerjisine dikkat çekmek amacıyla güneş enerji firmalarının kurduğu güneş enerjisi panelleri de ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi.

Stantlar arasında yer alan ve tüm enerji ihtiyacını güneşten karşılayan dondurma aracı ve karavan ziyaretçilerin beğenisi kazandı. Ayakkabı üzerine monte ettiği sistemle yürürken elektrik üretmeyi başaran ortaokul öğrencisi Furkan Faruk Aslan kurulan stantlarda yerini aldı.

Mezitli Belediyesi Halkla İlişkiler standında ise, belediye personelleri vatandaşlara festival hakkında bilgi verirken, minik ziyaretçilere de 'Küçük Prens' kitabı armağan etti. Halkla ilişkiler stanttı yanında bulunan 'Mezitli Kart'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, kart sahibi olmak isteyen vatandaşlar sıraya girdi. Mezitli Belediyesi Spor Okulu ise çeşitli aktivitelerle ziyaretçilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Festivalde sahne alacak İrem Derici konseri öncesi, Mersina Halk Dansları Topluluğu danslarıyla izleyenleri büyüledi.

HER FIRSATTA HALKMIZLA BİR ARAYA GELECEĞİZ

Güneşin önemine değinen ve bu sebeple güneşten daha çok yararlanmak adına gerçekleşen festivalde güneşi her fırsatta değerlendireceklerinin altını çizen Başkan Tarhan, konser öncesi kısa bir konuşma yaptı. Başkan Tarhan, "Mersin bir güneş kentidir. Biz amaçlarımızdan bir tanesi de Mezitli'den, Türkiye'ye ışık olmaktır. Mezitli'nin adını tüm dünyaya duyurmaktır. Ben Mezitli'yi ve ilçemizin güzel insanlarını çok seviyorum. Sizlerin karşısında çıkmak beni oldukça heyecanlandırıyor. Bu tür etkinliklerle her fırsatta sizlerle olacağız. Halkımızı böylesi güzel şölenlerle bir araya getireceğiz. Festivalimiz için en güzel yeni sloganı Nazım Hikmet'in şiirindeki 'Akın var güneşe akın! Güneşi zapt edeceğiz güneşin zaptı yakın!' mısralarıdır" şeklinde konuştu.

İREM DERİCİ MEZİTLİ'Yİ ÇOŞTURDU

Festivali kapsamında hayranları ile buluşan ünlü popçu İrem Derici, şarkıları ve performansı ile hayranlarını mest etti. Konserine davul şov ile başlayan ünlü sanatçı, hayranlarının büyük beğenisini topladı. Soli Pompeiopolis Antik Liman Kenti içerisinde kurulan platformda sahne alan Derici, sevilen parçalarını seslendirdi. Şarkı aralarında hayranları ile sohbet eden Derici, dansları ve şarkıları ile göz doldurdu. 'İlle de aşk', 'Nabza göre şerbet' ve 'Kalbimin tek sahibine' gibi sevilen parçalarını seslendiren sanatçıya, bazı şarkılarda hayranları da eşlik etti.

MEZİTLİ MUHTEŞEM BİR YER

Esprileri ile izleyenleri güldüren Derici, Mezitli'yi çok sevdiğini ve burada yaşamak istediğini belirtti. Konser alanın denize sıfır olmasından oldukça mutlu olan Derici, manzaranın muhteşem olduğunu kaydetti. Hayranlarına müzik dolu bir gece yaşatan ünlü sanatçı, ortaya koyduğu performansla izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı, Mersinli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

SÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİ

Seyircilerin arasında bulunan Derici'nin hayranı Batuhan Gökdemir, ünlü sanatçının çağırması üzerine sahneye çıktı. Kız arkadaşı Elif Durmaz'ın seyirciler arasında olduğunu ifade eden Gökdemir, kız arkadaşına sahneden evlenme teklifi etti.

Evlenme teklifinin ardından İrem Derici, Elif Durmaz'ı sahneye davet etmesine rağmen genç kız herhangi bir girişimde bulunmadı. Bir süre sahnede bekleyen Gökdemir, cevap gelmeyince sahneden ayrıldı.

aedb0baa-361e-4196-a078-e2585f4522bb.jpg

6c32dc27-352a-4a3c-8933-662f057c6ead.jpg

e294a056-2495-4344-a6c4-c0a332baa807.jpg

23477338-203f-49a8-bb64-31b82ae3b7ed.jpg

66eb93aa-66d1-498a-b751-960b4ae6c8de.jpg

Bu haber toplam 2273 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862