• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İçel 22 °C

Subaru LEVORG ile geliyor

Subaru LEVORG ile geliyor
WRX STI'dan esinlenilen ön tasarımıyla spor otomobil hissi veren Yenilikçi Sport Tourer LEVORG, İstanbul Autoshow'da lanse edildi.

Haber Merkezi - Subaru standında sergilenen diğer yıldız modeller arasında; yeni turbo dizel FORESTER, "EyeSight" sürüş teknolojili OUTBACK,  Crossover segmentinin güçlü temsilcisi XV ile performans tutkunlarının tercihi BRZ yer alıyor. 31 Mayıs Pazar gününe kadar otomobilseverlerin ziyaretine açık olacak İstanbul Autoshow Fuarı’nda Subaru’nun farklı tercihlere hitap eden birbirinden cazip modelleri 31 Mayıs Pazar gününe kadar görülebilecek.

Bayraktar Grubu markalarından SUBARU, bu yıl TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Autoshow 2015 Fuarı’nda gözde modellerini 6’ıncı salonda 810 metrekarelik stant alanında sergiliyor. Subaru’nun birbirinden özel modelleri, fuarın basına özel açılış gününde Subaru Fuji Heavy Industries, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Toyoki Yoshioka ve Subaru Türkiye  Genel Müdürü Halil Karagülle’nin de hazır bulunduğu stantta otomobilseverlerle buluştu. Bayraktar Grubu ile FHI ortaklığının 20. Yıldönümü vesilesiyle İstanbul Autoshow Fuarı’nda bulunan Toyoki Yoshioka konuşmasına Türkiye’deki 20 yıllık yolculuklarına eşlik eden Bayraktar Grubu ile çalışıyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek başladı.

Yoshioka: “Geride bıraktığımız 20 yılda, Türkiye’de 25 bin’in üzerinde Subaru otomobilini tüketici ile buluşturduk. Bayraktar Grubu ile olan yakın ilişkimiz sayesinde bu rakamların gelecekte daha da artacağını düşünüyoruz. Küresel satış adetlerimize baktığımızda ise geride bıraktığımız yıl satışlarımızın bir önceki yıla oranla %10’luk bir artışla 910 bin adete ulaştığını ve son 3 yılda satış rekoru kırdığımızı söyleyebilirim. Bu yıl satışlarımızın 928 binin üzerine çıkacağını öngörüyoruz. Tüm bu küresel satış başarımızı var olduğumuz bölgelerdeki güçlü distribütörlük ağımızla sağlıyoruz. Bayraktar Grubu ile olan ortaklığımız sayesinde 2014 yılında Türkiye’de 1.402 Subaru satarak geçen yıla göre %27 oranında artış sağladık. Bu yıl da Bayraktar Grubu ile güçlü işbirliğimiz sayesinde yeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum”.

2015 yılında Outback ve LEVORG modellerinin öne çıktığını belirten Toyoki Yoshioka Subaru’nun amiral gemisi Outback modelinin de 20. Yılı olduğunun altını çizerek geçtiğimiz Mart ayından bu yana Türkiye’de 105 Outback satıldığının bilgisini verdi.

Modelin Türkiye’de yılsonuna kadar başarılı bir satış grafiği çizeceğine inandığını ifade eden Yoshioka, yılın diğer önemli modeli olan LEVORG ile ilgili şunları söyledi: “Subaru’nun benzersiz “Eğlence ve Huzur” değerini yansıtan LEVORG, 2014 Haziran’ında satışa çıktığından bu yana sürüş keyfi ve güvenlik özellikleriyle büyük beğeni aldı ve toplam 30 bin adetlik satış başarısı gösterdi. Japonya’nın ardından LEVORG’u Türkiye ve Avrupa başta olmak üzere deniz aşırı pazarlara tanıtacağız.

Geçtiğimiz Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtlan LEVORG’u şimdi İstanbul Autoshow’da otomobil severlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz”.

Spor otomobil hissinin ötesinde: Yenilikçi Sport Tourer “LEVORG”

Avrupa ve Türkiye'de yılın ikinci yarısı eş zamanlı olarak satışa sunulacak yeni sport tourer modeli LEVORG, İstanbul Autoshow 2015 Fuarı’nda Subaru’nun yeniliği olarak ilk kez otomobilseverlerin beğenisine sunuldu.

Ön tasarımı Subaru WRX STI’dan esinlenilen LEVORG, kullanışlı teknolojisinin yanı sıra sürüş güvenliği ve çevre dostu özellikleriyle de günümüzün beklentilerine en iyi yanıtı veriyor. Yeni sport tourer LEVORG, kalbinde yüksek torka sahip 1.6 litrelik direkt enjeksiyonlu boxer turbo “DIT” motor taşıyor. Spor otomobil keyfiyle aile otomobili konforunu birleştiren yeni LEVORG; WRX’ten gelen pek çok güvenlik özelliği ile otomobilseverlerin gözdesi olmaya aday.

Bu haber toplam 1583 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862