• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İçel 25 °C

TÜGİAD Eski Genel Başkanı Ali Yücelen’den Omurilik Felçlileri'ne anlamlı destek

TÜGİAD Eski Genel Başkanı Ali Yücelen’den Omurilik Felçlileri'ne anlamlı destek
Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Eski Genel Başkanı ve iş adamı Ali Yücelen, sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam ediyor.

Haber Merkezi - Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile Acvit Kozmetik’in kısa bir süre önce hayata geçirdiği #BirÜründeSenAl sosyal sorumluluk projesine destek çığ gibi büyüyor.

Birçok ünlü ismin destek verdiği #BirÜründeSenAl sosyal sorumluluk projesine bir destek de TÜGİAD Eski Genel Başkanı ve iş adamı Ali Yücelen’den geldi.

Aynı zamanda hemşehrisi olan Acvit Kozmetik CEO'su İsmail Çetin'i tebrik eden İçişleri Eski Bakanı Rüştü Kazım Yücelen'in oğlu iş adamı Ali Yücelen, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Hemşehrimi tebrik ederim. Acvit Kozmetik’den Omurilik Felçlilerine, kıymetli ve örnek bir destek.” dedi.

Projeyle ilgili görseli sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Yücelen’in bu duyarlı davranışı takdir toplarken tüm duyarlı vatandaşları projeye destek olmaya davet etti.

Bir Ürün de Sen Al!

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile doğal ve yerli ürünleriyle kozmetik dünyasının bir numaralı markası olan Acvit Kozmetik’in hayata geçirdiği  #BirÜründeSenAl projesine destek olmak isteyen vatandaşlar, www.acvitkozmetikshop.com adresine girip Acvit Kozmetik ürünlerini alarak TOFD’ne destek olacaklar.

Duyarlı vatandaşların Acvit Kozmetik’ten yapacağı her alışverişin bir miktar geliri, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına kullanılacak.

Ayrıca sizler de, sosyal medya üzerinden #BirÜründeSenAl etiketiyle kampanyanın daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

 

Bu haber toplam 1872 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862