• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İçel 23 °C

UTİKAD'tan Mersin'de eğitim semineri

UTİKAD'tan Mersin'de eğitim semineri
UTİKAD, Mersin'de eğitim semineri düzenledi. Seminere Mersinli lojistikçiler yoğun ilgi gösterdi.

Haber Merkezi - Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD), temel hedefi satış yönetimine ilişkin süreçlerle ilgili bilgileri lojistik dünyasına aktarmak olan sertifikalı eğitim programını, Mersin'de gerçekleştirdi.

UTİKAD'tan yapılan yazılı açıklamada, Mersin Deniz Ticaret Odası'nda düzenlenen "UTİKAD Lojistik Sektöründe Etkin Satış ve Satış Teknikleri Eğitim Semineri'ne, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı ve İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emrah Cengiz'in katıldığı belirtildi.

Mersinli lojistikçilerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği eğitimde, teorik bilgilerin yanı sıra satış yaklaşımı, bilgi toplama ve itirazların karşılanması gibi önemli satış adımlarının örneklerle gösterildiği eğitim sonunda, katılımcılara sertifikalarının verildiği aktarıldı.

Nitelikli insan kaynağı eksikliğini gidermek ve sektöre yeni nitelikli personel kazandırmak için eğitim çalışmalarına İstanbul'dan sonra Mersin'de de devam edildiği belirtilen açıklamada, "Dernek, Eylül ayı itibariyle günlük eğitimlerin yanı sıra sektörde bir ilk olacak ve tüm taşıma modlarını kapsayan bir lojistik eğitim programını da başlatacak. Bu eğitim programının sonunda tüm dünyada geçerli olacak FIATA diploması katılımcılara verilecek" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Habertürk

Bu haber toplam 1393 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862