• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İçel 17 °C

VAHAP SEÇER'E GÖLGE ETMEYİN BAŞKA İHSAN İSTEMEZ

VAHAP SEÇER'E GÖLGE ETMEYİN BAŞKA İHSAN İSTEMEZ
Vahap SEÇER'e yapılan eleştirilere Ali Mahir BAŞARIR yanıt verdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER'in gönderdiği yılbaşı paketi için tartışmalar sürüyor. MHP İl başkanı Zeynel Uğur GÖLGELİ'nin yaptığı açıklamanın ardından Mersin milletvekili Ali Mahir BAŞARIR'da kendi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Ali Mahir BAŞARIR'ın açıklaması aynen şu şekilde;

" Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüyü bitmemiş yetimin hakkını her zaman savunduk.
Pandemi süresince tüm belediyelerimiz vatandaşa ekmek ve gıda yardımında bulunmak istediğinde engel oldunuz.
Halk için yardım topladığımızda bize engel oldunuz. Toplanan bağışlara el koydunuz. Bizler, sizin gibi ‘Saray’ larda ‘Sırça Köşk’lerde yaşamıyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi; dün ‘hırsız, haramzade, rüşvetçi, şerefsiz, alçak, namussuz, dediğine bugün ‘Cumhurbaşkanı’ adayımız demedi!
Sizler; ‘Kuru ekmek yiyorsa doyuyordur.’ derken, biz CHP olarak asgari ücretleri yaşanabilir seviyelere çıkartmak için sizin gibi haramzadelere rağmen elimizden geleni yapıyoruz, emekçinin yanında oluyoruz. Bizler, somut olarak adım atarken sizler ise sarayın değnekçisi olmaya devam ediyorsunuz.
Biz, sizin gibi beyni sulanmış, daha dün şahsınıza ağza alınmayacak hakaretler eden naylon mafya babalarının eteklerini tutup savunanlardan değil, adalet için kilometreleri siyasi tarihin altın sayfalarına yazanlarız.
Sizin ‘fıtrat’ınızda mafya var, bizimkinde halk. Zamanında FETÖ ile kol kola olan bir partiyle iş tutan ‘Küçük Ortak’ bize terör ile alakalı akıl veremez. Bizim belediyelerimizde AKP’lisi, MHP’lisi, CHP’lisi, İyi Parti’lisi, HDP’lisi kısacası herkes çalışabilir. Çünkü biz, liyakati esas alırız. Sizler gibi, devletin anahtarını terör örgütüne teslim etmeyiz. Cumhuriyet Halk Partisi, anahtarı halka teslim eder; siz ise cemaate, 5’li çeteye, Londra Tefecilerine...
Ne yazık ki iktidar partisinin küçük ortağı olarak ekonomiden, tarımdan, sağlıktan , eğitimden ve dış politikadan bahsedecek mecaliniz kalmamıştır. Sizler ancak muhalefet partisi üzerinden alçaklığınızı, dönekliğinizi, 3-5 kadro uğruna iktidara olan değnekçiliğinizi örtme çabası içerisindesiniz.
Bir partinin ilk ve tek hedefi iktidar olmak iken sizin tek hedefiniz küçük ortak olarak kalabilmek. Bu ayıp size yeter de artar bile!

Çalıştırmamak için elinizden geleni yaptığınız Mersin Büyükşehir Belediyemize ve Vahap Seçer’e gölge etmeyin başka ihsan istemez!"

alimahir.jpg

Bu haber toplam 1335 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862