• BIST 9079.97
  • Altın 2324.229
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9268
  • İçel 19 °C

Yenişehir'de Aşevi Ramazan'a hazır

Yenişehir'de Aşevi Ramazan'a hazır
Yenişehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı boyunca vatandaşlarına iftar sofrası kuruyor.

Haber MerkeziYenişehir Belediyesi’nin yıl boyunca Cumartesi, Pazar ve genel tatil günleri hariç ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı yemek yardımı, Ramazan ayı süresince de her gün Pirireis Mahallesi , Yenişehir Belediyesi Aşevi yanındaki basketbol sahasında kurulan iftar çadırında devam edecek.

Yaklaşık bin 200 kişinin yararlanacağı İftar Sofrası Ramazan ayının ilk günü olan 18 Haziran Perşembe  günü başlayacak ve tüm Ramazan ayı boyunca devam edecek. Ayrıca İftar sofrası için 50.Yıl, Menteş ve Akkent Mahallelerinden servisler kaldırılacaktır.

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, "Yardımlaşma ve dayanışmayı, toplumsal barışın en önemli öğelerinden biri olarak gören anlayışla hizmet veren aşevinde, sadece Ramazan ayı ile sınırlı olmadan yıl boyunca yemek dağıtımı sürdürülmektedir. Ramazan ayı süresince de kurduğumuz iftar sofrası ile tüm vatandaşlarımızın bir arada olmalarını sağlıyoruz. Amacımız tüm yıl olduğu gibi Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza elimizden geldiğince katkıda bulunmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirebilmektir" dedi.

Yenişehir Belediyesi Aşevi, Ticaret ve Sanayi Odası,  Ticaret Borsası gibi kamu kurum ve kuruluşların gıda desteği ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yemek ihtiyacını karşılıyor.

dsc_1763.jpg

dsc_1736.jpg

dsc_2338.jpg

Bu haber toplam 1642 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862