• BIST 10415.69
  • Altın 4303.926
  • Dolar 40.1722
  • Euro 47.064
  • İçel 28 °C

AFETZEDE VATANDAŞLARIN DİKKATİNE

AFETZEDE VATANDAŞLARIN DİKKATİNE
CHP Mersin il başkanlığı ve Anamur İlçe başkanlığı bilgilendirme yazısı paylaştı.

6 Şubat tarihinde yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle bir çok vatandaşımız başka illere taşınmak zorunda kaldı ve bir çok kişi yeni adreslerinde ikamet etmek durumunda kaldı.

Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın seçim kararını açıklamasının ardından Türkiye için seçim takvimi başlamış oldu.

Seçim takvimi gereğince de başka illere taşınan vatandaşların oy kullanabilmeleri için yeni adres beyanlarını 17 Mart 2023 saat 23:59'a kadar nüfus müdürlükleri, e-devlet ve nüfusmatiklerden güncelleyebileceklerdir.

En çok göçün geldiği ile olan Mersin'de , CHP Mersin ile Başkanlığı ve CHP Anamur İlçe Başkanlığı bir duyuru yayınladı.

afet.jpg 

Bu haber toplam 570 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862