• BIST 9078.43
  • Altın 4016.383
  • Dolar 38.5671
  • Euro 43.6111
  • İçel 18 °C

Armağan Öner: Milletvekilleri bölgelerine konsantre olmaları gerekir

Armağan Öner: Milletvekilleri bölgelerine konsantre olmaları gerekir
TÜGİAD Çukurova Şubesi Başkanı Armağan Öner, turizmde, lojistikte, tarımda ve sanayide yapılacak çok iş olduğunu, bunun için de önce siyasilerin uzlaşması, sonra da yeni milletvekillerinin bölgelerine konsantre olmaları gerektiğini bildirdi.

Haber Merkezi - Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şubesi Başkanı Armağan Öner, turizmde, lojistikte, tarımda ve sanayide yapılacak çok iş olduğunu,  bunun için de önce siyasilerin uzlaşması, sonra da yeni milletvekillerinin bölgelerine konsantre olmaları gerektiğini bildirdi.

Öner, yazılı açıklamasında, Türkiye'nin artık seçim ve siyaset gündeminden kurtulup, ekonomi odaklı asıl gündemine dönmesi gerektiğini belirtti.

Son iki yıldır ana gündemi seçimlerin oluşturduğunu ifade eden Öner, şunları kaydetti: "Çukurova illerinde özellikle çevre ülkelerdeki olaylar nedeniyle ekonomik ve sosyal kayıplar yaşanıyor. Bu kayıplar özellikle Mersin'de ciddi biçimde hissedilmekte. Mersin, pek çok sektörde çok iyi bir potansiyele sahip olmasına rağmen ne yazık ki çevremizde meydana gelen çatışmalardan fazlasıyla etkilenmiş, bu potansiyeli yeterince kullanamamıştır.

Bütün bu gelişmeler, sokaktaki vatandaştan iş dünyasına tüm kesimleri etkilemektedir. Turizmde, lojistikte, tarımda, sanayide de yapılacak çok iş, alınacak uzun bir yol var. Bunun için de önce siyasilerin uzlaşması, sonra da bölgenin yeni milletvekillerinin bölgelerine konsantre olmaları, siyasi görüş ayrılığı yaşamadan birlikte hareket etmesi gerekmektedir. İş dünyasının temsilcileri olarak beklentimiz budur."

Kaynak: Habertürk

Bu haber toplam 1967 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ANAMUR-GİRNE FERİBOT SEFERLERİ BAŞLIYOR07 Mart 2025 Cuma 13:30
  • PÜSE; HEM ANAMUR'DA HEMDE YUNANİSTAN'DA01 Mart 2025 Cumartesi 12:23
  • DR.NEVİN ÖZELİ'İN OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ24 Şubat 2025 Pazartesi 17:12
  • ANAMUR HUZUREVİ VE TUĞRUL AYHAN21 Şubat 2025 Cuma 15:05
  • İSTANBULDA ANAMUR'LULAR BİR ARAYA GELDİ16 Şubat 2025 Pazar 22:58
  • BAŞKAN SEÇER'DEN SOSYAL KONUT HAMLESİ13 Şubat 2025 Perşembe 17:59
  • CENGİZ PINAR İSTANBUL'DA YATIRIMLARA HIZ VERDİ08 Şubat 2025 Cumartesi 20:03
  • ANAMUR'DA BİR ARAÇ KUNDAKLANDI29 Ocak 2025 Çarşamba 20:48
  • İSTANBUL'DAKİ ANAMUR'LULAR TEKRAR BULUŞUYOR19 Ocak 2025 Pazar 18:49
  • ANAMUR TARIM FUARI ÜZERİNE08 Kasım 2024 Cuma 21:42
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862