• BIST 13703.13
  • Altın 6517.47
  • Dolar 47.5793
  • Euro 55.0497
  • İçel 24 °C

BELEDİYE BAŞKANI KILINÇ'DAN AÇIKLAMA

BELEDİYE BAŞKANI KILINÇ'DAN AÇIKLAMA
Bugün yaptığımız haber için Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ dan basın açıklaması geldi.

"Araç kime hizmet ediyor ?" başlıklı haberimiz ile ilgili olarak Anamur Belediye Başkanı sayın Hidayet KILINÇ'dan açıklama geldi. 

aracson.jpg

Açıklama aynen şu şekilde:

Değerli Hemşerilerim,
Saygıdeğer Kamuoyu,
Dün akşam saatlerinde bir sosyal paylaşım sitesinde yapılan bir paylaşımı kaynak göstererek Anamurlunun Sesi adlı internet gazetesinde kurumumuzu zan altında bırakma maksatlı, kamuoyunu yönlendirmeye yönelik asılsız iddia ve ithamlar içeren bir haber servis edilmiştir.
Söz konusu haberde Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze ait araç üzeri odun parçaları ile dolu vaziyette seyir halinde iken bir takım kişilerce fotoğraflanmış, Anamur Belediye Başkanlığı’nın kendi yandaşlarına odun taşıdığı algısı oluşturacak şekilde basına servis edilmiştir.
Bahse konu olan araç Anamur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne aittir. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz gerek şehir merkezinde gerekse büyükşehir yasası ile merkeze bağlanan eski belde ve köylerde ot biçme, ağaç budama ve çevre temizliği gibi çalışmalar yapmakta ve bu çalışmalar esnasında ortaya çıkan ağaç dalları ve odunu çevreye atmayarak Belediyemize ait Çiçek Üretim Serasına getirerek depolamaktadır.
Burada depolanan odunlar ilgili sosyal medya paylaşımında bahsedildiği gibi gelişi güzel, kontrolsüz bir biçimde sağa sola gönderilmiyor, aksine kış mevsiminde Çiçek Üretim Seramızın ısıtılmasında ve kötü hava koşulları nedeniyle araziye çıkarak çalışma yapamayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerimizin ısınma ihtiyacının karşılanmasında kullanılmaktadır.
Suyu bulandırmak, insanlara kara çalmak için fırsat kollayan çevreler de dahil olmak üzere herkes emin olsun ki;
Uzun yıllar boyunca hem bürokrasi hayatı hem siyasi hayatı boyunca kamu görevini emanet, kamu malını beytül mal sayarak hizmet etmeye çalışan Hidayet Kılınç, Anamur Belediye Başkanlığı görevini sürdürdüğü sürece tüyü bitmemiş yetimin hakkı olduğuna inandığı bir ağaç kıymığını dahi kimseye peşkeş çekmeyecektir.

Hidayet Kılınç
Belediye Başkanı

Sayın Belediye Başkanı'na açıklaması ve kamuoyunu bilgilendirdiği için teşekkür ederiz.

baskan.jpg

Bu haber toplam 1852 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ADD KONSERİNE YOĞUN İLGİ08 Mayıs 2026 Cuma 23:17
  • ADD'DEN YAZA MERHABA KONSERİ06 Mayıs 2026 Çarşamba 21:24
  • ANAMUR'DA İŞ KAZASI; 1 ÖLÜ29 Nisan 2026 Çarşamba 21:31
  • SİGORTALI EVDEN EVE NAKLİYAT BAŞLIYOR30 Mart 2026 Pazartesi 14:47
  • YENİ BİR HALK CAFE DAHA AÇILDI25 Mart 2026 Çarşamba 18:07
  • MUŞURUP'UN HİKAYESİ10 Mart 2026 Salı 13:06
  • ANAMUR'DA 8 MART COŞKUSU08 Mart 2026 Pazar 23:03
  • ANAMUR GÖNÜLLÜ KENT ORKESTRASI04 Mart 2026 Çarşamba 23:27
  • BAŞKAN DURMUŞ DENİZ MÜJDEYİ VERDİ23 Şubat 2026 Pazartesi 12:51
  • FIRTINA VE YAĞMUR ANAMUR'U FELÇ ETTİ18 Şubat 2026 Çarşamba 15:07
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862