• BIST 9842.15
  • Altın 3276.023
  • Dolar 35.8846
  • Euro 37.3112
  • İçel 14 °C

Bozyazı, Hüseyin Çamak’ı bağrına bastı

Bozyazı, Hüseyin Çamak’ı bağrına bastı
CHP Mersin Milletvekili adayları, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Adaylar, Bozyazı'da önce esnafı ziyaret ettiler sonra da seçim bürosunu açtılar.

Ali TANDOĞANCHP Mersin Milletvekili adayları Bozyazı’da esnaf ziyareti ederek seçim bürosu açtı.

CHP Mersin Milletvekili adayları Dr. Hüseyin Çamak ve Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, seçim bürosu açılışı için geldikleri Bozyazı’da ilk önce Bozyazı CHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Nevzat Turgay, Kadın Kolları Başkanı Münevver Karadeniz ve partililer tarafından karşılanan Çamak ve Atıcı bir süre partililerle sohbet etti. Sohbetin ardından partililerle birlikte yürüyerek seçim bürosuna giden milletvekili adayları yol boyunca esnaf ziyareti gerçekleştirerek CHP için oy istediler.

Dörtyol civarı Foto Sezai yanında bulunan seçim bürosunun açılışına katılan milletvekili adayları partililere hitaben birer konuşma yaptılar.  Konuşma öncesi planlanan müzik ve eğlence kalp krizi sonucu yaşamını yitiren emekli polis memuru Şaban Baltaş’ın evinin seçim bürosuna yakın olması nedeniyle iptal.

Konuşmalarında partililere seslenen Çamak ve Atıcı, seçim süresince partililerin  çalışmalarını, çalmadık kapı bırakmamalarını ve partinin seçim beyannamesinin vatandaşlara iyi bir şekilde anlatılmasını istediler. Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun kurdelesi kesilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Seçim bürosu açılışının ardından Milletvekili adayı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, seçim çalışması yapmak için Gülnar’a hareket etti. CHP Mersin Milletvekili adayı Dr. Hüseyin Çamak ise Bozyazı’da kalarak  beraberin de İlçe Başkanı Nevzat Turgay, CHP Bozyazı Belediye Başkan adayı Av. Emrah Oğul  ve  bir grup partili ile  birlikte esnaf ve mahalle gezisi gerçekleştirdi. Çamak, esnaf ve mahalle gezisi sırasında vatandaşlarla kuruduğu sıcak ve samimi diyalog ile çabuk kaynaştı. Kahvehanelerde vatandaşlarla yapılan sohbet toplantısında, vatandaşlar Çamak’a ilgi göstererek, “İnşallah milletvekili olduktan sonra bu tavrınızda değişiklik olmaz. Bizim istediğimiz milletvekilimize istediğimiz zaman ulaşabilmemiz. Bu konu da sizi samimi bulduk. Şimdiden milletvekilliğiniz hayırlı uğurlu olsun” temennisinde bulundular. Çamak, insanlara yaklaşımında milletvekili olduğu zaman bir değişiklik olmayacağını, vatandaşların şimdi kendisine ulaşma konusunda sıkıntı çekmediği gibi milletvekilliği döneminde de sıkıntı çekmeyeceğini söyledi. Çamak, yaşamı boyunca insanlara hizmet konusunda hiçbir zaman siyasi ayırım yapmadığını ve siyasi düşüncesini sorgulamadığını, kendisine ulaşan vatandaşların sıkıntılarını kendisine dert edindiğini ve çözümü için çalıştığını, bundan sonraki yaşamında da değişiklik olmayacağını, telefonun hangi partiden olursa olsun herkese açık olacağını ve kendisinin halkın milletvekili olacağını ifade etti.

Çamak, “Önceki seçimlerde hangi siyasi partiye oy verdiğinizi sormuyorum. Bu seçimde oyunuzun bir tanesine talibim, bana partime oy vermenizi istiyorum” dedi.

Çamak, muz sarartma tesislerini ve hal esnafını gezerek çalışanlarla sohbet etti. İktidara geldikleri zaman, asgari ücreti artıracaklarını ve çalışma koşullarını iyileştireceklerini söyledi. Çamak, gezi boyunca erkeklere kalem, bayanlara kahve dağıttı. Bozyazı’daki gezinin ardından Çamak, Tekmen’de Hal esnafını ziyaret ederek oy istedi. Gezi sonrasında kendşisini yalnız bırakmayan partililerle toplu resim çektirerek  Mersin’e hareket etti.

1-006.jpg

2-004.jpg

3-004.jpg

Bu haber toplam 1892 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN DENİZ DURMAK BİLMİYOR05 Aralık 2024 Perşembe 12:58
  • DENİZ: DOĞA SEVGİMİZİ KİMSE SORGULAYAMAZ04 Aralık 2024 Çarşamba 15:28
  • BAŞKAN DENİZ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ20 Ekim 2024 Pazar 20:23
  • ERDAL KARAN; ÇİFTÇİYE DESTEĞE DEVAM EDİYORUZ12 Ekim 2024 Cumartesi 21:35
  • MECLİS TOPLANTISI ANEMURIUM ODEON DA30 Eylül 2024 Pazartesi 18:59
  • BÜYÜKŞEHİR KOORDİNASYON EKİBİ YAYLALARDA17 Ağustos 2024 Cumartesi 20:33
  • ARSA SATIŞ YETKİSİ MECLİSDEN GEÇTİ06 Ağustos 2024 Salı 13:13
  • ARSA SATIŞI YETKİSİNE AKP VE MHP DEN TEPKİ05 Ağustos 2024 Pazartesi 19:41
  • CHP'DEN TEPKİYE ANTSO VE YÜCELEN GRUPTAN AÇIKLAMA03 Ağustos 2024 Cumartesi 20:54
  • CHP MECLİS GRUBUNDAN BÜYÜK TEPKİ GELDİ03 Ağustos 2024 Cumartesi 17:20
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862