• BIST 13938.48
  • Altın 6276.29
  • Dolar 46.2509
  • Euro 53.5289
  • İçel 24 °C

Bozyazı'da 7. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Özgür Mavzer, av tüfeğiyle intihar etti

Bozyazı'da 7. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Özgür Mavzer, av tüfeğiyle intihar etti
Bozyazı'da Tekeli Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi bir çocuk, nedeni belirlenemeyen bir sebepten av tüfeğiyle intihar etti. Çocuğun intihar etmeden önce anne ve babasına “Sizleri çok seviyorum” diye bir not bıraktığı öğrenildi.

Ali TANDOĞAN - Mersin’in Bozyazı İlçesi'nde ortaokul 7. sınıf öğrencisi bir çocuk, henüz bilinmeyen bir nedenle av tüfeği ile intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, olay Bozyazı’nın Gözce Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Tekeli Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Özgür Mavzer, babası Mustafa ve annesi Zeynep Mavzer’in Sabah erken saatlerde seraya çalışmaya gitmesinin ardından evde yalnız kaldı. Küçük çocuk, evde bulunan tek kırma av tüfeğiyle kendisini vurdu. Seraya sabah erken saatte çalışmaya giden baba Mustafa Mavzer, öğlene doğru eve geldiğinde oğlunun kanlar içerisindeki cansız bedeni ile karşılaşınca sinir krizi geçirdi. Babanın feryadını duyarak eve gelen komşuları, jandarmaya haber verdi.

Anamur’dan gelen savcının olay yeri araştırma ve incelemesinin ardından çocuğun cansız bedeni, Mersin Büyükşehir Belediyesi Cenaze Nakil Aracı ile Bozyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede savcılık tarafından yapılacak ilk incelemenin ardından cenazenin Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği, Özgür Mavzer’in tüfek ile çenesinin altından kendisini vurduğu öğrenildi.

Özgür Mavzer’in ölümü, arkadaşları ve öğretmenleri ile mahalle sakinleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Küçük çocuğun, anne ve babasına intihar etmeden önce “Sizleri çok seviyorum” diye bir not bıraktığı öğrenilirken, olayla ilgili olarak jandarmanın çok yönlü soruşturma başlattığı bildirildi. 


Bu haber toplam 3225 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • YENİ BİR HALK CAFE DAHA AÇILDI25 Mart 2026 Çarşamba 18:07
  • MUŞURUP'UN HİKAYESİ10 Mart 2026 Salı 13:06
  • ANAMUR'DA 8 MART COŞKUSU08 Mart 2026 Pazar 23:03
  • ANAMUR GÖNÜLLÜ KENT ORKESTRASI04 Mart 2026 Çarşamba 23:27
  • BAŞKAN DURMUŞ DENİZ MÜJDEYİ VERDİ23 Şubat 2026 Pazartesi 12:51
  • FIRTINA VE YAĞMUR ANAMUR'U FELÇ ETTİ18 Şubat 2026 Çarşamba 15:07
  • DR.MURAT KEMAL GÖKYAR VEFAT ETTİ12 Şubat 2026 Perşembe 22:13
  • KÜLTÜRÜMÜZE SAHİP ÇIKMAK10 Şubat 2026 Salı 15:48
  • ANAMUR'A BİR MÜJDE DAHA25 Kasım 2025 Salı 20:06
  • ANAMUR'A KENT LOKANTASI AÇILIYOR18 Kasım 2025 Salı 22:49
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862