• BIST 14235.83
  • Altın 6736.73
  • Dolar 48.6183
  • Euro 56.2195
  • İçel 27 °C

CHP'li Baysan: Halkın içinde olacağım

CHP'li Baysan: Halkın içinde olacağım
CHP Mersin Milletvekili adayı Baysan, Toroslar ilçesinde temaslarda bulundu.

Haber Merkezi - CHP Mersin Milletvekili adayı Mustafa Baysan, milletvekili seçilmesi durumunda halkın içinde yaşamaya devam edeceğini belirterek, “Vatandaşın ulaşamadığı, konuşamadığı bir milletvekili olmayacağım. Hem kendim gezip vatandaşla temas kuracağım hem de irtibat ofisi açarak her vatandaşın sıkıntısını dinleyeceğim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili adayı Mustafa Baysan, Toroslar ilçesindeki mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Mustafa Baysan, yeni Büyükşehir Belediyeleri Yasası ile mahalleye dönüştürülen köylerde birçok sıkıntıya tanık olduğunu söyledi.  Baysan, “Yeni Büyükşehir Belediyeleri Yasasına karşı CHP Anayasa Mahkemesi’ne başvurarak yasasının iptalini istedi ama bu başvuru reddedildi, yasa bütün eksikleriyle, sıkıntılarıyla yürürlüğe girdi.  CHP iktidarında bu yasa değiştirilecek ve köy tüzel kişilikleri geri verilecek. Şu an ki yasayla şehirdeki insanın yararlandığı hizmetlerden köylerdeki insan yararlanamıyor.Köylerde atıksu, kanalizasyon yok. İçme suyunu kendi olanaklarıyla getiren köyler var ama bunlar için belediye para topluyor. Bu adaletsizliğe son vereceğiz” dedi.

Baysan, CHP iktidarında muhtar maaşlarının iyileştirileceğini, muhtarların sosyal güvenlik primlerinin devlet tarafından yatırılacağını da sözlerine ekledi.

CHP Mersin Milletvekili adayı Mustafa Baysan, muhtarlarla görüşmesinin ardından Tozkoparan Mahallesi’ndeki semt pazarını gezdi, esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti.

Baysan, pazar gezisi sırasında vatandaşlara CHP’nin aile sigortası, emeklilere 2 maaş ikramiye, tarım destekleri ve asgari ücretin 1500 liraya çıkarılması projelerini anlattı.

Pazarda alışveriş yapanlara ve esnafa ‘nasıl bir milletvekili görmek istersiniz’ diye soran Mustafa Baysan’a bazı vatandaşlar “Milletvekilleri seçildikten sonra Mersin’e gelmiyorlar. Halkın içinde olacak bir milletvekili istiyoruz” diye yanıt verdi. Mustafa Baysan da bunun üzerine “Vatandaşın ulaşamadığı, konuşamadığı bir milletvekili olmayacağım. Eğer öyle olacaksam benim seçilip seçilmememin bir anlamı yok. Ben bu yola çıkarken farklı bir milletvekili olacağım dedim. Herkesin rahatlıkla ulaştığı, konuştuğu bir milletvekili olacağım dedim. İnşallah milletvekili seçilirsem hem kendim gezip vatandaşla temas kuracağım hem de irtibat ofisi açarak her vatandaşın sıkıntısını dinleyeceğim. Bir irtibat ofisim Mersin’de, bir irtibat ofisim Ankara’da olacak. Dileyen bana doğrudan, dileyen ofis üzerinden ulaşacak. Bunun sözünü veriyorum” diye konuştu.

mustafa-baysan-toroslar-3.jpg

mustafa-baysan-toroslar-4.jpg

mustafa-baysan-toroslar-5.jpg

Bu haber toplam 2182 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • HİDAYET KILINÇ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR05 Ağustos 2026 Çarşamba 22:47
  • MERSİN İL BAŞKANI CENGİZ GÖKÇEL OLDU01 Ağustos 2026 Cumartesi 21:25
  • BELEDİYE BAŞKANI DENİZ CHP DEN İSTİFA ETTİ01 Ağustos 2026 Cumartesi 13:13
  • AK PARTİ DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI01 Temmuz 2026 Çarşamba 13:54
  • HASAN UFUK ÇAKIR ANAMUR'DA07 Haziran 2026 Pazar 23:03
  • ANAMUR BELEDİYESİNE YENİ ARAÇ27 Nisan 2026 Pazartesi 23:44
  • A.MAHİR BAŞARIR ANAMUR'DA VATANDAŞLA BULUŞTU22 Şubat 2026 Pazar 17:52
  • HASAN UFUK ÇAKIR"BANA SAHİP ÇIKMIYORSUNUZ"24 Kasım 2025 Pazartesi 21:32
  • ANAMUR TARIM FUARI BAŞLIYOR21 Ekim 2025 Salı 20:37
  • ÜÇ BAŞKANA SEÇER'DEN ÇİZİK19 Ekim 2025 Pazar 22:19
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862