• BIST 13938.48
  • Altın 6438.2
  • Dolar 46.2657
  • Euro 53.77
  • İçel 23 °C

Dağlıca'daki alçak saldırıda Mersin'e şehit ateşi düştü

Dağlıca'daki alçak saldırıda Mersin'e şehit ateşi düştü
Hakkari'deki saldırıda şehit olan Astsubay Çavuş Cemre Salih Gözen'in Mersin'in Tarsus ilçesindeki babaevine ateş düştü. Şehidin anne babasına acı haberi Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca verdi.

Haber Merkezi - Türkiye’yi yasa boğan Dağlıca’daki hain saldırıda şehit olan Astsubay Çavuş Cemre Salih Gözen’in Mersin’in Tarsus ilçesindeki ailesine acı haber ulaştırıldı.

Şehit Astsubay Çavuş Cemre Salih Gözen’in (25) Tarsus’un Yeşil Mahallesi 4103. Sokak Serap Apartmanı kat 3’deki ailesine acı haberi Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Şevket Can, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, Emniyet Müdürü Salim Çakan, Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Müftü Vekili Ahmet Korkmaz verdi. Apartmanın önünde duran 112 ambulansını görünce oğlunun şehit olduğunu anlayan Fatma Gözen feryat etmeye başladı.

Basın mensupları evin içine alınmazken, acı haberi duyan yakınları ve komşuları şehidin evine akın etti. Acı haberi alan baba Hayri ile anne Fatma Gözen gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren şehidin annesi ve yakınlarına sağlık görevlileri müdahale etti. Çevredekiler teröre lanet yağdırırken, Tarsus Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri şehidin oturduğu sokağa ve evinin balkonuna dev Türk bayrağı astı.

3 çocuklu ailenin tek oğlu olan şehit Cemre Salih Gözen’in ablası Doğa’nın da Şanlıurfa’da polis memuru olduğu öğrenildi. Şehidin polis kız kardeşi Doğa ise aldığı acı haber üzerine geldiği baba ocağında annesi ve yakınları tarafından gözyaşları ile karşılandı.

Askeri yetkililer acılı aileyi teselli etmeye çalıştı.

Bu haber toplam 3655 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
  • YENİ BİR HALK CAFE DAHA AÇILDI25 Mart 2026 Çarşamba 18:07
  • MUŞURUP'UN HİKAYESİ10 Mart 2026 Salı 13:06
  • ANAMUR'DA 8 MART COŞKUSU08 Mart 2026 Pazar 23:03
  • ANAMUR GÖNÜLLÜ KENT ORKESTRASI04 Mart 2026 Çarşamba 23:27
  • BAŞKAN DURMUŞ DENİZ MÜJDEYİ VERDİ23 Şubat 2026 Pazartesi 12:51
  • FIRTINA VE YAĞMUR ANAMUR'U FELÇ ETTİ18 Şubat 2026 Çarşamba 15:07
  • DR.MURAT KEMAL GÖKYAR VEFAT ETTİ12 Şubat 2026 Perşembe 22:13
  • KÜLTÜRÜMÜZE SAHİP ÇIKMAK10 Şubat 2026 Salı 15:48
  • ANAMUR'A BİR MÜJDE DAHA25 Kasım 2025 Salı 20:06
  • ANAMUR'A KENT LOKANTASI AÇILIYOR18 Kasım 2025 Salı 22:49
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862