• BIST 14138.85
  • Altın 6277.31
  • Dolar 47.2024
  • Euro 53.9008
  • İçel 30 °C

Erdemli Belediyesi yeni bir parke şantiyesi yapacak

Erdemli Belediyesi yeni bir parke şantiyesi yapacak
Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, parke yol yapımında kendi rekorlarını kırdıklarını belirterek, günlük 3 bin metrekare üretim yapan yeni bir parke şantiyesi daha yapacaklarını bildirdi.

Haber Merkezi - Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ekiplerin Akdeniz Mahallesi Fevzi Çakmak Sokak’ta tamamladıkları parke yol çalışmasını yerinde inceledi.

Tollu, burada yaptığı açıklamada, parke yol hizmetinde rakip tanımadıklarını ifade ederek, "Erdemli tarihinin en büyük parke yol yapım atağının bizim dönemimizde yapıldı. Kendi rekorumuzu kendimiz kırıyoruz" dedi.

Parke yol çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Tollu, parke yolu tercih etmelerinin bir sebebinin de alt yapı çalışmaları sırasında ortaya çıkan malzeme tasarrufu olduğunu vurguladı. Vatandaşlara, Erdemli için yapılan hizmetlere sahip çıkılması yönünde çağrıda bulunan Tollu, “Belediye hizmet üretecek, vatandaş da bu hizmete sahip çıkarak koruyacak. Bu şehir bizim ortak paydamız. Ona hep birlikte sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Erdemli’nin birçok yerini uzak yakın demeden parke yol ve kaldırımlarla süslediklerini dile getiren Tollu, parke yolun daha çağdaş ve sağlam olduğunun altını çizerek, “Erdemli’nin her köşesini parke yol ağıyla öreceğiz. Planlı çalışmalarımız doğrultusunda her bölgeye parke yol çalışması yapılacak. Göreve başladığımızdan bu yana, üretimini ve döşeme işini kendi bünyemizde yaptığımız ve daha az maliyet sağladığımız parke yol işinde rekor kırdık. Erdemli sokaklarına ve kaldırımlarına tarihinin en çok parke taşı ve kaldırımı bizim dönemimizde döşendi. Ekiplerimiz, son çalışmalarında Akdeniz Mahallesi Fevzi Çakmak Sokak’ın parke yol yapım işini tamamladı” ifadelerini kullandı.

Belediyeyi yeni bir parke şantiyesine daha kavuşturacakları müjdesini de veren Başkan Tollu, bu tesiste günlük 3 bin metrekarelik üretim yapılacağını kaydetti.

Bu haber toplam 1674 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ANAMUR'DA İŞ KAZASI; 1 ÖLÜ29 Nisan 2026 Çarşamba 21:31
  • SİGORTALI EVDEN EVE NAKLİYAT BAŞLIYOR30 Mart 2026 Pazartesi 14:47
  • YENİ BİR HALK CAFE DAHA AÇILDI25 Mart 2026 Çarşamba 18:07
  • MUŞURUP'UN HİKAYESİ10 Mart 2026 Salı 13:06
  • ANAMUR'DA 8 MART COŞKUSU08 Mart 2026 Pazar 23:03
  • ANAMUR GÖNÜLLÜ KENT ORKESTRASI04 Mart 2026 Çarşamba 23:27
  • BAŞKAN DURMUŞ DENİZ MÜJDEYİ VERDİ23 Şubat 2026 Pazartesi 12:51
  • FIRTINA VE YAĞMUR ANAMUR'U FELÇ ETTİ18 Şubat 2026 Çarşamba 15:07
  • DR.MURAT KEMAL GÖKYAR VEFAT ETTİ12 Şubat 2026 Perşembe 22:13
  • KÜLTÜRÜMÜZE SAHİP ÇIKMAK10 Şubat 2026 Salı 15:48
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862