• BIST 11233.66
  • Altın 5871.999
  • Dolar 42.6808
  • Euro 50.1359
  • İçel 13 °C

Erdemli Belediyesi yeni bir parke şantiyesi yapacak

Erdemli Belediyesi yeni bir parke şantiyesi yapacak
Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, parke yol yapımında kendi rekorlarını kırdıklarını belirterek, günlük 3 bin metrekare üretim yapan yeni bir parke şantiyesi daha yapacaklarını bildirdi.

Haber Merkezi - Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ekiplerin Akdeniz Mahallesi Fevzi Çakmak Sokak’ta tamamladıkları parke yol çalışmasını yerinde inceledi.

Tollu, burada yaptığı açıklamada, parke yol hizmetinde rakip tanımadıklarını ifade ederek, "Erdemli tarihinin en büyük parke yol yapım atağının bizim dönemimizde yapıldı. Kendi rekorumuzu kendimiz kırıyoruz" dedi.

Parke yol çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Tollu, parke yolu tercih etmelerinin bir sebebinin de alt yapı çalışmaları sırasında ortaya çıkan malzeme tasarrufu olduğunu vurguladı. Vatandaşlara, Erdemli için yapılan hizmetlere sahip çıkılması yönünde çağrıda bulunan Tollu, “Belediye hizmet üretecek, vatandaş da bu hizmete sahip çıkarak koruyacak. Bu şehir bizim ortak paydamız. Ona hep birlikte sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Erdemli’nin birçok yerini uzak yakın demeden parke yol ve kaldırımlarla süslediklerini dile getiren Tollu, parke yolun daha çağdaş ve sağlam olduğunun altını çizerek, “Erdemli’nin her köşesini parke yol ağıyla öreceğiz. Planlı çalışmalarımız doğrultusunda her bölgeye parke yol çalışması yapılacak. Göreve başladığımızdan bu yana, üretimini ve döşeme işini kendi bünyemizde yaptığımız ve daha az maliyet sağladığımız parke yol işinde rekor kırdık. Erdemli sokaklarına ve kaldırımlarına tarihinin en çok parke taşı ve kaldırımı bizim dönemimizde döşendi. Ekiplerimiz, son çalışmalarında Akdeniz Mahallesi Fevzi Çakmak Sokak’ın parke yol yapım işini tamamladı” ifadelerini kullandı.

Belediyeyi yeni bir parke şantiyesine daha kavuşturacakları müjdesini de veren Başkan Tollu, bu tesiste günlük 3 bin metrekarelik üretim yapılacağını kaydetti.

Bu haber toplam 1485 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • KARDEŞ KENT AMBULANS HİBE EDECEK05 Eylül 2025 Cuma 20:33
  • ANAMUR'A HAYIRLI OLSUN01 Eylül 2025 Pazartesi 23:06
  • ANAMUR'DA 30 AĞUSTOS COŞKUYLA KUTLANDI31 Ağustos 2025 Pazar 12:22
  • FESTİVAL COŞKUSU VE DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ02 Ağustos 2025 Cumartesi 17:04
  • ANAMUR'DA KÜLTÜR RÜZGARI31 Temmuz 2025 Perşembe 21:28
  • ANAMUR'DA BİR GÜNDE İKİNCİ CİNAYET29 Temmuz 2025 Salı 15:25
  • SİLAHLI SALDIRIDA BİR GENÇ HAYATA VEDA ETTİ29 Temmuz 2025 Salı 13:01
  • YUNANİSTAN NEA SELEFKİA'DA LEBLEBİCİ OYUNU25 Temmuz 2025 Cuma 17:22
  • ANAMUR'LU KOSTAS AMCADAN TÜRKÜLER19 Temmuz 2025 Cumartesi 15:46
  • 100 YILLIK HASRETİN ÖYKÜSÜ.BÖLÜM:114 Temmuz 2025 Pazartesi 22:19
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862