• BIST 10737.68
  • Altın 4673.605
  • Dolar 41.1604
  • Euro 48.0356
  • İçel 27 °C

Erdemli Belediyesi'nden okullara oyun grubu ve spor aletleri hizmeti

Erdemli Belediyesi'nden okullara oyun grubu ve spor aletleri hizmeti
Erdemli Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan okul ve parklara oyun grupları ve spor aletleri kurmaya devam ediyor.

Haber Merkezi - Erdemli’de bahçesinde oyun grubu olmayan okul kalmayacağını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, okul bahçelerinin ve parkların Erdemli’nin gülen yüzü olmaya devam edeceğini söyledi.

Erdemli Belediyesi her alanda hizmet sunmaya devam ediyor. Belediye ekipleri Erdemli merkezi ve mahallelerde bulunan birçok okul ve parka oyun grupları ve spor aletleri yerleştiriyor.

Amaçlarının Erdemli sınırları içerisinde bulunan bütün okulların bahçesine oyun grubu oluşturmak olduğunu dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ve Erdemli’de oyun grupsuz okul, spor aletsiz park bırakmayacaklarını söyledi.

Belediye olarak her alanda hizmetlerinin devam ettiğini belirten Başkan Tollu, “yoğun çalışmalarımız neticesinde okul bahçelerimiz ve parklarımız Erdemli’nin gülen yüzü olmaya devam edecektir. Ekiplerimiz son olarak Arpaçbahşiş, Elvanlı ve Çiftepınar ilköğretim okullarının bahçesine oyun grubu ve spor aleti kurdular. Erdemli’nin birçok bölgesine spor tesisi yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz, herkesin spor yapabilme olanağına kavuşabilmesi için Erdemli Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Tollu, açıklamasının sonunda sportif faaliyetlerin çocukları ve gençleri yanlış işlerden koruduğuna dikkat çekerek ve Erdemli’nin geleceği olan çocukların ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesi için bu hizmetlerin önemine vurgu yaparak, “çocuklarımız ve gençlerimizin sağlıklı yaşam ve kötü alışkanlıklardan korunması için her türlü fedakarlığa hazırız” diyerek sözlerini noktaladı.

Alınan bilgilere göre Belediye ekiplerinin son olarak Arpaçbahşiş, Elvanlı ve Çiftepınar, mahallelerinde okul bahçelerine ve parklara yönelik çalışmalar yaptığı öğrenildi.

dsc_17.jpg

dsc_3073.jpg

dsc_3080.jpg

dsc_3874.jpg

dsc_4028.jpg

Bu haber toplam 1998 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • YUNANİSTAN NEA SELEFKİA'DA LEBLEBİCİ OYUNU25 Temmuz 2025 Cuma 17:22
  • ANAMUR'LU KOSTAS AMCADAN TÜRKÜLER19 Temmuz 2025 Cumartesi 15:46
  • 100 YILLIK HASRETİN ÖYKÜSÜ.BÖLÜM:114 Temmuz 2025 Pazartesi 22:19
  • MEMNUNİYETLE BEKLİYORUZ11 Temmuz 2025 Cuma 15:43
  • ANAMUR'LULAR 100 YILLIK KOMŞULARI İLE BULUŞTU08 Temmuz 2025 Salı 21:01
  • DRAGON PARKI İÇİN BŞK. DENİZ'DEN AÇIKLAMA20 Haziran 2025 Cuma 22:28
  • SARIDANA'DA BİLİNMEYEN KÜLTÜR EVİ18 Mayıs 2025 Pazar 21:18
  • TURİZM'DEN KAZANMAYA VAR MISINIZ?24 Nisan 2025 Perşembe 17:02
  • TV 8 DE ANAMUR RÜZGARI ESTİ21 Nisan 2025 Pazartesi 12:49
  • DEMİRÖREN GÖLETİ İÇİN İMZALAR ATILDI11 Nisan 2025 Cuma 13:23
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862