• BIST 9019.57
  • Altın 4152.823
  • Dolar 39.1557
  • Euro 44.472
  • İçel 19 °C

Erdemli sahilindeki parklar yenileniyor

Erdemli sahilindeki parklar yenileniyor
Erdemli Belediyesi, sahildeki parkları oturma gruplarından çöp bidonlarına kadar yenileyerek estetik açıdan daha güzel hale getiriyor.

Haber Merkezi - Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sahil parkını baştan sona yeniliyor.

Parkta bulunan ağaçların diplerine boyalı taşlarla süslemeler yapan ekipler, çöp bidonlarını çiçek saksısına dönüştürerek parkı estetik bir görünüme kavuşturuyor. Belediye Spor Salonu'nu yeniden dizayn ettiklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, park içerisinde bulunan trafoları da Kastamonu evlerine dönüştürerek görüntü kirliğini ortadan kaldırdıklarını belirtti.

Sahil parkında yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Tollu, “Şehrin estetik görünümü konusunda önemli hizmetler üretiyoruz. Parklar ve yeşil alanlar şehirlerin aynasıdır. Bu alanların bakımlı ve temiz olması, göze ve gönle hitap etmesi gerekir. Bu bilinçle hareket ederek büyük bir azimle çalışıyoruz. Çalışmalarımızın semeresini de yavaş yavaş almaya başlıyoruz. Bu gayretli çalışmalar neticesinde daha yeşil, daha güzel ve daha estetik bir Erdemli ortaya çıkıyor. Erdemli’nin hem görsel hem de fiziki olarak gelişmesi, büyümesi ve güzelleşmesi için gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Sahil parkında yapılan tüm yenileme çalışmalarının şehrin dört bir yanında bulunan tüm parklara da uygulanacağını ifade eden Tollu, “Erdemli’yi Akdenizin incisi, Türkiye’nin gözbebeği bir ilçe haline dönüştüreceğiz” diye konuştu.

aw613262_01.jpg

Bu haber toplam 1543 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • MÜJDE; TERAS CAFE HALK CAFE OLUYOR08 Mart 2025 Cumartesi 02:05
  • ANAMUR-GİRNE FERİBOT SEFERLERİ BAŞLIYOR07 Mart 2025 Cuma 13:30
  • PÜSE; HEM ANAMUR'DA HEMDE YUNANİSTAN'DA01 Mart 2025 Cumartesi 12:23
  • DR.NEVİN ÖZELİ'İN OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ24 Şubat 2025 Pazartesi 17:12
  • ANAMUR HUZUREVİ VE TUĞRUL AYHAN21 Şubat 2025 Cuma 15:05
  • İSTANBULDA ANAMUR'LULAR BİR ARAYA GELDİ16 Şubat 2025 Pazar 22:58
  • BAŞKAN SEÇER'DEN SOSYAL KONUT HAMLESİ13 Şubat 2025 Perşembe 17:59
  • CENGİZ PINAR İSTANBUL'DA YATIRIMLARA HIZ VERDİ08 Şubat 2025 Cumartesi 20:03
  • ANAMUR'DA BİR ARAÇ KUNDAKLANDI29 Ocak 2025 Çarşamba 20:48
  • İSTANBUL'DAKİ ANAMUR'LULAR TEKRAR BULUŞUYOR19 Ocak 2025 Pazar 18:49
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862
    Kapat
    Bir Daha Gösterme